Vegan chocolade dip

Een heerlijke chocolade dip met als basis een onverwacht ingrediënten: kikkererwten. En die proef je echt niet!

Vegan chocolade dip

Ingrediënten
1/4 cup amandelen
5 dadels
blik kikkererwten 400 gram
1/4 cup cacaopoeder
2 tsp maple syrup
1 tsp vanille extract
1/4 tsp kaneel
1/2 cup sojamelk

Bereidingswijze
Meng de amandelen in een keukenmachine voor een minuut of 5 tot een pasta. Voeg de overige ingrediënten toe en meng tot het een glad mengsel is geworden. Serveer met vers fruit of pretzels. Goed te bewaren in de koelkast in een afgesloten vershouddoos.

Vegan chocolade dip

Vegan chocolade dip

Vegan chocolade dip

Het recept komt hier vandaan.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply moeder fa hajou

    Oooh wat ziet goddelijk lekker uit

    25 maart 2015 at 07:44
  • reageer