Afdrukken

Snelle curry met courgette en kikkererwten per persoon € 1,50

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 from 1 review

Ingrediënten

Scale
  • olie, om in te bakken – € 0,10
  • 1 courgette – € 0.75
  • 1 ui, in kleine stukjes gesneden – € 0,15
  • half bakje witte champignons, in kwarten gesneden – € 0,45
  • AH huismerk pakje kokosmelk 200 ml. – € 0,89
  • zout – € 0,01
  • 1/2 eetlepel kerriepoeder – € 0,05
  • Valle del Sole blik kikkererwten van 400 gram – € 0,59

Totaal voor 2 personen € 2,99
Per persoon € 1,50

Bereidingswijze

  • Verhit wat olie in een wok of hapjespan. Bak de ui een paar minuten tot deze glazig wordt.
  • Snij intussen de courgette door de lengte door vieren en vervolgens in plakjes.
  • Bak de courgette en champignons mee met de ui tot de groenten beginnen te kleuren.
  • Voeg het kerriepoeder toe en roer er door en bak een minuutje mee.
  • Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met zout.
  • Spoel de kikkererwten in een vergiet met water en laat uitlekken.
  • Voeg de kikkererwten toe aan de pan en laat alles nog zo’n 5 minuutjes zachtjes koken tot de courgette gaar is.
  • Lekker met rijst!