Afdrukken

Spaghetti met tomatenroomsaus en groenten – totaal € 4,15 per persoon € 1,04

Ingrediënten

Scale
  • 320 gram spaghetti AH Basic € 0,35
  • olie, om in te bakken € 0,05
  • 200 gram verse spinazie € 1,19
  • 1 courgette € 0,79
  • 1 bakje cherrytomaatjes € 0,99
  • 100 gram hummus van Easy Peasy (AH) € 0,55
  •  250 gram gezeefde tomaten AH Basic € 0,23

Bereidingswijze

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snij de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in dunne halve plakjes.
  • Bak de courgette in wat olie in een hapjespan of koekenpan tot het begint te kleuren.
  • Snij de cherrytomaatjes in kwarten.
  • Voeg de cherrytomaatjes en spinazie toe en bak een minuutje of 2 mee tot de spinazie geslonken is.
  • Giet de spaghetti af en doe terug in de pan.
  • Roer de hummus en gezeefde tomaten er door en voeg de groenten toe.

Notities

  • Lekker met vegan Parmezaanse kaas, kijk hier voor het recept.

Trefwoorden: budget, goedkoop, goedkope vegan recepten, vegan, veganistisch, pasta, spaghetti, gezeefde tomaten, spinazie, hummus, cherrytomaatjes, courgette