Voldoende voor ongeveer 5 stuks, afhankelijk van hoe groot je de ballen draait.
Auteur:Suzanne
Genoeg voor:5 stuks 1x
Ingrediënten
Scale
1 schaal Naturli plantaardig gehakt
1 kleine ui, fijn gesnipperd
scheut sojasaus
zwarte peper
2 witte uien, in plakken gesneden
pindasaus, zie notities
Bereidingswijze
Meng het gehakt met de gesnipperde ui, sojasaus en zwarte peper met je handen.
Draai er gelijkmatige ballen van.
Verwarm de airfryer voor op 200 graden.
Snij de ballen met een scherp mes in 3 of 4 (afhankelijk van de grootte) gelijke plakken.
Rijg om en om een plak gehaktbal en plak ui aan een satéprikker.
Leg een stuk bakpapier in het mandje van de airfryer.
Leg de berenklauwen naast elkaar op het bakpapier en bak voor ongeveer 15 minuten tot het gehakt goudbruin is en de ui begint te kleuren.
Schep er pindasaus over en serveer.
Notities
De pindasaus van Remia is vegan, deze kun je in de meeste supermarkten kopen. Op de verpakking staat dat je het in de magnetron moet verwarmen maar ik verwarm het zelf in een pannetje en dat gaat prima!
Je kunt de pindasaus natuurlijk ook zelf maken, kijk hier voor een recept.