Afdrukken

Knoflookbrood

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 1 ciabatta brood
  • 125 gram plantaardige boter, zie notities
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • snuf zeezout

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Snij het ciabatta brood in de lengte doormidden en vervolgens in 7 gelijke stukken. Je hebt nu 14 stukken uit de onder- en bovenkant van het brood. Leg de met de snijkant naar boven op de bakplaat.
  • Pers de knoflook en meng met de boter, zeezout en peterselie.
  • Smeer op de plakken brood met een een laagje boter.
  • Zet 10 minuten in de oven of tot de broodjes beginnen te kleuren.

Notities

Ik gebruikte hiervoor de margarine van Alpro.