Afdrukken

Vegan appelflappen met pumpkin spice

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 10 plakjes diepvriesbladerdeeg
  • 2 appels
  • 4 theelepels pumpkin spice mix
  • 6 eetlepels suiker
  • 75 gram rozijnen
  • een beetje plantaardige melk

Bereidingswijze

  • Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op het aanrecht.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Snij de appels in kleine blokjes.
  • Meng de blokjes appel met 2 theelepels pumpkin spice mix, 4 eetlepels suiker en de rozijnen.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Verdeel het appelmengsel over de helft van de plakjes, maar laat de randen vrij.
  • Vouw het bladerdeeg dicht en duw de randen aan met een vork en leg op de bakplaat.
  • Meng de 2 theelepels pumpkin spice mix met de 2 eetlepels suiker.
  • Bestrijk de appelflappen met wat plantaardige melk en bestrooi met het suikermengsel.
  • Bak in 20 minuten goudbruin in de oven.