Vegamix vegan snackbox + WINACTIE

Als net-nieuwe-vegan (op 1 april 2017 maakte ik de switch van vega naar vegan!)  valt er nog zoveel te ontdekken, ook op snackgebied. Een deel van die zoektocht is nu een stuk opgeschoten dankzij een bijzondere doos die ik onlangs in ontvangst nam, namelijk de Vegamix box! Lees in dit artikel wat er allemaal in deze royaal gevulde doos zit én doe mee met de winactie, waarbij jij ook een box vol verrassend lekkere vegan snacks kunt winnen! [DE WINACTIE IS AFGELOPEN DE WINNARES HEEFT INMIDDELS BERICHT GEKREGEN!]

Vegan ontdekkingstocht
Vegamix is een concept dat een uitkomst is voor net nieuwe vegans én doorgewinterde. Maandelijks wordt er een doos vol met plantaardige snacks samengesteld, zoals raw bars, coconut chips, groentechips, chocolade en snoep. Je kunt kiezen om het pakket éénmalig te bestellen of deze maandelijks te ontvangen. De eenmalige Veggieboxen worden direct verstuurd en de maandelijkse kun je in de eerste week van de maand verwachten. Leuke post door de brievenbus waarna jij vervolgens op een heerlijke ontdekkingstocht kunt gaan!

Verrassing
Welke snacks je krijgt, blijft een verrassing. Ik vond dit echt een leuk aspect aan dit concept: het is zo spannend om deze doos te openen en je te laten verrassen door de inhoud! En wat ik ook tof vind, is dat er snacks bij zitten die ik normaal niet zo snel zou kiezen in de winkel maar die dan toch echt heel erg lekker blijken te zijn.

Wat zit er allemaal in mijn pakket?
Een heleboel, maar liefst 16 snacks!

 1. Eat Real Lentil Sea Salt – deze chips op basis van linzen heb ik al eens eerder gegeten: ze zijn superlekker!
 2. The Protein Ball Co Lemon and Pistachio – een zakje gevuld met heerlijke bites op basis van dadels, cashewnoten, kokos, maanzaad en citroen. Heel lekker met een frisse citrus twist.
 3. Saf Raw Organic Lemon Drizzle Pudding Bites – Yummy: bites met een soort crunchy laagje met een zachtere topping.
 4. Mini’s Garden Bliss Balls Mango and Coco – Bliss balls gemaakt van dadels met mango en kokos. Tropisch en erg lekker.
 5. Nakd Lime Infused Raisins – Wow! Wat een aparte snack: rozijntjes met een zure limoensmaak. Alsof ik zure matjes in mijn mond heb (waar ik echt dol op ben) maar dan guiltfree! Deze zou ik wel nog eens willen eten en ben benieuwd of er andere smaakjes zijn. Dit zakje ging heel snel leeg!
 6. Biobites Lijnzaad Crackers Mexican – Twee lijnzaad crackers met een pittig smaakje. Ik vond ze okay-ish. Ik zou ze uit mezelf niet nog eens kopen.
 7. Consious Bites Goji & Coconut – Een chocoladereepje gemaakt met gojibessen en kokos en het cacaogehalte is 70%.
 8. The Primal Pantry Cacao Orange Paleo Protein Bar – Een proteïnereep gevuld met raw cacao, cacao nibs, sinaasappelschil, dadels, kokos nectar en hennep proteïne. Heel smaakvol, al moet de combinatie chocolade – sinaasappel je wel liggen.
 9. Geobar Carrot & Ginger – Een raw fruit & noten reep met carrot cake smaak met een spicy gember kick. Heel apart en voedzaam, voor herhaling vatbaar wat mij betreft!
 10.  Health Warrior Vanilla Almond Chia Bar – Typisch een reep die ik uit mezelf niet snel zou kiezen, maar wat is hij verrassend lekker! Meestal vind ik repen die een vanille smaak hebben wat flauw en weeïg, maar deze is echt vol smaak. I like!
 11. Lenny & Larry’s Complete Cookie Peanut Butter – Dit koekjesmerk is erg geliefd onder veel vegans, ik was er al bekend mee. Bij Sissy Boy kun je deze koeken kopen en ik kocht eerder de Birthday Cake smaak. Die was zo ongelofelijk lekker dat ik ontzettend benieuwd was naar deze. En die viel wat tegen. Ik vond het gewoon niet zo lekker, smaken verschillen: misschien vind jij deze te gek, dus probeer ‘m vooral als je van pindakaas houdt.
 12. Loving Earth Raspberry Chocolate – Een frambozen cashew mylk reep met een fruitige kick van wilde frambozen en gezoet met kokos nectar, echt goede chocolade en dat proef je.
 13. Creative Nature Salted Caramel Protein Flapjack Bar – Oh man, van deze heb ik echt genoten. Ik ben sowieso al snel dol op anything salted caramel en bij deze was die smaak heel goed aanwezig. Heerlijk!
 14. Snact Apple, Blueberry & Banana Fruit Jerky – Wat een zalige stukjes snoep met als hoofdsmaak bosbessen en een subtiele hint van banaan. Hier zou ik nog wel een zakje van lusten. Of zes.
 15. Fit Bites Cranberries Acai & Cacao – Een bijzondere combinatie zure cranberries, acai bessen en cacao. Mwah. Niet vies, zeker niet, maar gewoon niet mijn smaak.
 16. Squirrel Sister Coconut Cashew Raw Energy Bar – De romige textuur van cashewnoten met de zoete smaak van kokos. Erg lekker, zou ik wel opnieuw willen!

Wat kost dat?
Tja, ik ben niet voor niets Hollander! Een doos met 8 – 10 snacks kost € 19,95. Dat is omgerekend ongeveer € 2,20 per snack, wat ik een heel redelijke prijs vind. Bij de grotere box ligt die prijs wat lager, namelijk ongeveer € 1,94.

Cadeau
Je kunt ook kiezen om een box op een ander adres af te leveren als cadeau. Hoe leuk is dat?

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van Vegamix.

WINNEN!
Wil jij ook zo’n lekkere Vegamix box? Doe dan mee met de winactie waarbij je kans maakt op de box die ik van Vegamix weg mag geven aan jullie! De box zal een andere inhoud hebben als die ik in dit artikel heb laten zien, maar des te leuker: zo blijft het een verrassing! Wat moet je doen om kans te maken? Lees goed onderstaande twee stappen:

 1. Volg Wat eet je dan wel op Facebook en/of Instagram EN volg Vegamix op Facebook en/of Instagram.
 2. Reageer onder dit artikel waarom jij de box zou willen winnen. Je mag ook reageren onder deze Facebook post en/of onder deze Instagram post.
  Belangrijk: laat een geldig emailadres achter (die zal niet voor anderen te zien zijn) waarop ik je kan bereiken mocht je de gelukkige winnaar zijn!

That’s it! De winactie loopt t/m zondag 13 augustus 2017 20.00 uur. De winnaar wordt daarna bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Deze Vegamix box heb ik toegestuurd gekregen en ik ben hier niet voor betaald.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

80 reacties

 • Reply Eva Narcisz

  Het is enorm lastig om goede en verantwoorde tussendoortjes te vinden en daar ook nog eens mee af te kunnen wisselen. Leuk dat dit pakket uit zoveel verschillende soorten bestaat en in handige portieverpakkingen. Handig om overal mee naar toe te nemen en standaard in je tas te hebben 🙂 Ik zal dolgelukkig zijn met dit pakket !! Ik heb deze actie op FB een like gegeven. Ik zet nog een klavertje vier bij voor extra geluk ?

  9 augustus 2017 at 12:28
 • Reply Patty Verbruggen

  Ik zou graagvsezse box willen winnen. Ik doe nu half half omdat het nog lastig is met een gezin helemaal vegan te gaan. Maar als zij dit soort dingen kunnen proberen gaan ze misschien wel om. Dus ik deel ze met mijn man en zijn.

  9 augustus 2017 at 12:34
 • Reply Tamara

  Tof! Ik was tot dit voorjaar flexitarier en ben toen overgegaan op vegetarier/vegan. Hoe dan? Nou thuis zo goed als vegan en buitenshuis vegetarischbof pas ik me aan waar ik ben. Tot nu toe bevalt t me heel goed en op deze manier gaat t me makkelijker af dan ik had verwacht. Ik eet dus geen vlees, vis, ei, kaas of andere zuivelproducten en probeer waar mogelijk etiketjes te lezen en bewust te kiezen. Maar ik merk dat er nog zoveel te ontdekken valt en er zoveel lekkers en gezonds is. Dus zo’n doos zou ik zien als een kadootje voor mijzelf omdat ik toch maar mooi heb doorgezet!

  9 augustus 2017 at 12:39
 • Reply Laura

  Wat een leuke actie! Ik ben inmiddels al de helft van mijn leventje vegetariër, (dat is niet zo moeilijk als je 23 bent 😉 ), en ben sinds kort over gestapt naar vegan. Net als jij deed ik ook mee aan de vegan challenge, en dat heeft mij doen besluiten om door te zetten! Wat betreft de hoofdmaaltijden lukt het mij goed om deze lekker en vegan te maken, alleen de snacks tussendoor zijn soms wat lastig. Noten, rijstwafels met pindakaas/Hummus en fruit en groente; daar blijft het vaak iedere dag bij. Ik ben dan ook erg benieuwd naar meer vegan snacks. Mijn vriend is van vleeseter al naar vegetariër gegaan (niet gedwongen door mij haha, maar wel onbewust door mij beïnvloed denk ik), en eet nu ook steeds vaker plantaardig. Hij is wel echt een zoetekauw, dus ik denk dat ik hem hier ook heel blij mee maak!

  9 augustus 2017 at 12:39
 • Reply Marjolein

  Ik zou graag wel willen winnen! Ik ben welgeteld al sinds 5 dagen veganistisch aan het eten (heb deze keuze onder andere om gezondheidsredenen gemaakt) en het is allemaal nog erg nieuw. Dus zo’n box vol met lekkere dingen is erg welkom! 🙂

  9 augustus 2017 at 12:40
 • Reply Megan

  Superleuke winactie! Ik doe dan ook graag mee. Sinds kort ben ik wat meer aan het experimenteren met Vegan producten, recepten en tussendoortjes maar.. ik merk dat veel producten waar je het NIET van verwacht alsnog niet Vegan zijn. Het is dus soms nog een puzzeltje om lekkere 100% vegan producten te vinden. Met deze vegamix-box heb je toch een soort van opstart pakketje qua snacks waardoor je verschillende dingen kunt uitproberen en in aanraking komt met nieuwe, vegan merken.

  9 augustus 2017 at 12:44
 • Reply An

  Wat een hele leuke en vooral lekkere winactie. Ik ben dan gaan Vegan maar ik ben wel iemand die graag goede en gezonde tussendoortjes wil nemen. En als ik deze box zie kan ik hier niet meer omheen. Ziet er allemaal zo lekker uit en het lijkt me juist leuk om als niet Vegan deze tussendoortjes eens te proeven. Wie weet is het zo lekker en gaat het me overhalen.

  9 augustus 2017 at 12:46
 • Reply Sanne

  Het zou super zijn om deze box te winnen! Altijd leuk om nieuwe vegan snacks uit te proberen, zo fijn dat steeds meer merken overgaan op vegan producten!?

  9 augustus 2017 at 12:48
 • Reply Nadine

  wowww mijn hart gaat hier sneller van kloppen! Sinds 5 mnd ben ik gezonder en bewuster aan het eten en wauwww mijn lichaam veranderd helemaal in alle op zichten. Ik word erg nieuwsgierig naar de producten want de meeste ken ik namelijk nog niet.

  9 augustus 2017 at 12:51
 • Reply Anouk

  Ik ben vegetariër, maar probeer zo veel mogelijk vegan te eten. Ik zou graag willen kennismaken met nieuwe vegan snacks en Vegamix 🙂

  9 augustus 2017 at 12:55
 • Reply Anne Buissant

  Die wil ik zéker winnen! Dit is dé manier om nieuwe verantwoorde snacks te ontdekken zonder direct een grootverpakking te moeten kopen. En ok ok… voor deze keer zal ik de box op mijn verjaardag, eind deze maand, uitdelen!

  9 augustus 2017 at 12:58
 • Reply Marlou Remeeus

  Momenteel ben ik nog opzoek naar gezonde snacks. Het is erg zoeken in de supermarkt en word vaak in grote verpakkingen verkocht wat ik jammer vind voor als het niet bevalt. Dit zou een mooie oplossing zijn om wat dingetjes uit te proberen. Fingers crossed ??

  9 augustus 2017 at 13:06
 • Reply Emily Janssen

  Wauw! Wat een geweldige actie. Deze zou ik wel erg graag willen winnen. Na 13 jaar als vegetariër nu ook sinds april steeds meer vegan. Ben nog echt aan het ontdekken en dat is zo leuk! Jou blog heeft me ook al erg op weg geholpen met herkenbare verhalen en heerlijke recepten (ook als vega al veel uitgeprobeerd van je blog!). Deze box zou wel echt een ontdekkingstocht zijn met heerlijke snacks om uit te proberen, welke (newly)-vegan wil dat nou niet? Ik duim in ieder geval en bedank jou voor je blog. 🙂

  9 augustus 2017 at 13:13
 • Reply Marije

  Oooh wat zou ik die box graag winnen. Als vegan is het nl best lastig om snacks te vinden. Met de aflopende zomervakantie zou deze box ontzettend goed van pas komen.

  9 augustus 2017 at 13:16
 • Reply Esther

  Na mijn vakantie ga ik een maand lang een “vegan challenge” doen. Uiteraard is het leuk, interessant en uitdagend om zelf alles te ontdekken, maar hulp kan ik goed gebruiken. Dus ik zou deze box graag winnen. Dan is het uiteraard nog steeds een zoektocht, maar de start zal dan qua snacks gemakkelijker zijn.

  9 augustus 2017 at 13:17
 • Reply Lau

  Ik ben momenteel herstellende van een eetstoornis en moet daarbij veel tussendoortjes eten.
  Liga’s en andere koeken in de supermarkt zitten vaak vol met producten die een stuk gezonder zouden kunnen. Ook heb ik veel snacks uit de box nog niet in de winkel zien liggen.
  Het lijkt me heel tof om dit pakket te winnen en nieuwe snacks uit te kunnen proberen!

  9 augustus 2017 at 13:17
 • Reply Marian B

  Ik zit nog in de experimentele fase en ben op zoek naar verantwoorde (vegan) producten. Ben erg benieuwd naar wat er is is op snackgebied dus ik doe mee! Jammer dat Bonbon niet wordt meegeleverd 😉

  9 augustus 2017 at 13:19
 • Reply Dilan

  Ik zou graag willen winnen omdat ik een enorm vegan snackmonster ben, dus lekkere snacks om te proberen zijn altijd welkom 🙂

  9 augustus 2017 at 13:19
 • Reply Ilona

  Lijkt me super om nieuwe vegan snacks uit te proberen ?
  Vooral ook omdat de meeste dingen hier niet in de buurt verkrijgbaar zijn!

  9 augustus 2017 at 13:23
 • Reply Sarissa

  Leuke winactie!! Ik ga namelijk over een week een maand vegan eten dus deze box van vegamix zou mij enorm helpen met deze challenge!

  9 augustus 2017 at 13:28
 • Reply Marlies

  Zoals aangegeven op fb zijn wij (vriend en ik) opzoek naar vegan snacks die ook geen palmolie bevatten. Dat blijkt ontzettend lastig. De palmolie industrie heeft een grote impact op het regenwoud waardoor oa de orang-oetans het heel moeilijk hebben.
  Dus als dit merk snacks palmolie vermijd hebben we eindelijk snackjes gevonden voor als we weer aan het werk moeten.

  Groetjes

  9 augustus 2017 at 13:38
 • Reply Wilma Tijsterman

  Snacken is best wel eens lekker. Leuk artikel.

  9 augustus 2017 at 13:51
 • Reply Wouters Lies

  Fijn 🙂 ik doe graag mee

  9 augustus 2017 at 13:58
 • Reply Lotte van Reijen

  Geweldig pakket! Dit zou ik graag willen winnen voor mij en mijn collega. Wij hebben pasgeleden het roer omgegooid naar een gezonde leefstijl en proberen regelmatig vegan recepten uit. We helpen en steunen elkaar, zo fijn! Dit pakket zou ons een enorme boost geven!

  9 augustus 2017 at 14:00
 • Reply Claudia (Blondie Kookt)

  Oeh! Ik twijfel al tijden of ik deze box zal kopen. Zou hem daarom graag winnen, ik weet zeker dat ik dan van al mijn twijfels af ben.

  9 augustus 2017 at 14:02
 • Reply Femke

  Ik probeer zoveel mogelijk veganistisch te eten en ben van plan binnenkort de stap te maken om compleet vegan te eten! Nu school over 1,5 week weer begint, heb ik natuurlijk wel lekkere snacks nodig om school vol te houden! Ik heb geen van deze snacks ooit geprobeerd en ik ben erg nieuwsgierig naar alle producten!

  9 augustus 2017 at 14:05
 • Reply Jacqueliene Mekke

  Ik will ook graag meedoen, ik ben vegetarier maar ga steeds meer richting vegan, mede door de leuke tips die je geeft en deelt.

  9 augustus 2017 at 14:14
 • Reply Kelly

  Hi, ik zou deze box heel graag willen winnen voor mijn personal trainer en vriendin Maurien Zuiderwijk. Zij heeft enkele weken geleden de switch gemaakt naar vegan en kan daar heel gepassioneerd en vol enthousiasme over vertellen. Het is een zoektocht en iedereen heeft veel vragen. Trots op haar dat zij de schakel om heeft gezet. Zij verdient wel zo een snackbox om haar zoektocht ook nog eens leuker te maken.

  9 augustus 2017 at 14:27
 • Reply Inez

  Graag doe ik mee met deze win actie! Ik ben nu 45kg kwijt, waar ik heel blij mee ben. Sporten is nu wat bij mijn levenstijl hoort en past. Voeding is zoveel belangrijker en blijft zo moeilijk om een balans in te vinden.
  Ik ben niet echt bekend met deze producten en hoop zo via deze weg mijn weg te kunnen vinden. En weer wat nieuws te kunnen proberen.

  9 augustus 2017 at 14:27
 • Reply S. Lambrecht

  Ik zou deze box heel graag winnen om mijn zus mee te verassen! Ze is vegan en ik eet ook zoveel mogelijk veganistisch. We ondervinden dat het waar wij wonen heel erg moeilijk is om vegan te eten (ook met wat anderen ervan denken, maakt het niet makkelijker) en ze zou zo blij zijn met deze box.

  9 augustus 2017 at 14:34
 • Reply Grete Karina

  Dochterlief is sinds kort vegan en ik vind koken al een hele uitdaging, maar de juiste snacks vinden en kopen is een hele missie!
  Met die lekkere Vegamix box kan ze even vooruit en dat de inhoud een verrassing maakt de actie extra leuk.

  9 augustus 2017 at 14:51
 • Reply Mirjam Meeder

  Wat een leuke winactie. Nog leuker is dat verschillende familieleden ook net de overstap hebben gemaakt naar plantaardig eten. Met hen zou ik deze winactie zeker willen delen. Om te laten zien wat je dan wel allemaal nog kan eten.

  9 augustus 2017 at 15:30
 • Reply Alina

  Ja!!!! Ik hou van lekkere dingetjes ????? ik heb nu vakantie dus dan heb ik lekker de tijd om elke dag wat lekkers te bakken maar binnenkort moet ik weer aan het werk en is er dus weinig tijd meer over om te bakken. En aangezien ik graag elke dag wat lekkers eet, is de box een goede uitkomst ???

  9 augustus 2017 at 15:42
  • Reply Suzanne

   Gefeliciteerd, Alina jij hebt de box gewonnen! Er is een mailtje naar je onderweg. 🙂

   14 augustus 2017 at 09:37
 • Reply Fien

  Hej!
  Ik zou graag deze box winnen, ik begin in september voor het eerst te werken en het zou leuk zijn om iets te hebben om naar uit te kijken in de pauzes!
  (als de snacks het zo lang overleven natuurlijk!)

  9 augustus 2017 at 15:42
 • Reply Evelien

  Ik zou deze box heel graag winnen! Ik zou graag wat vaker Vegen willen eten, maar ik vind het lastig om lekkere tussendoortjes te vinden. Met deze box kan ik mooi van alles uitproberen..

  9 augustus 2017 at 16:44
 • Reply Aimée

  Ik zou deze box heeeeel graag willen winnen. Ben ook van vega naar vegan overgestapt. En ben veel aan het uitproberen en maken om er zo achter te komen wat lekker is.

  9 augustus 2017 at 17:52
 • Reply Yvette

  Ik doe heel graag mee! Ik ben nu 8 maanden vegan en mijn vriend heeft besloten dat hij nu ook vegan gaat! Ben natuurlijk super trots dus hij verdient een box vol vegan lekkers!

  9 augustus 2017 at 18:00
 • Reply Anneroos

  Ik doe graag mee omdat ik 1) twee andere mensen in huis heb die ik graag wil overtuigen dat een vegan meer kan eten dan dadels en nootjes 2) ik nog nooit een veganistische melkchocoladereep op heb en 3) omdat ik als student niet zo snel 19.95 uit mijn mouw schud voor een snack box (waar ik me dan toch weer stiekem een beetje schuldig over ga voelen) dus hopelijk kom ik hiermee van dat schuldgevoel af;)

  9 augustus 2017 at 18:23
 • Reply Carlijn

  Ik zou het graag willen winnen zodat ik m’n moeder kan laten proeven hoe je ook als veganist kan snacken!

  9 augustus 2017 at 18:26
 • Reply Debbie Molenberg

  Nu ik ruim 30 weken zwanger ben merk ik dat ik het steeds moeilijker vind om een gezond vegan tussendoortje te nemen, ik pak dan al snel fruit, wat natuurlijk goed is, maar juist als zwangere heb je soms gewoon zin in een koek/chips oid 😉
  Het lijkt me dan ook heel fijn om zo’n box als deze in huis te hebben, zodat ik de laatste weken nog even goed vegan kan snacken!

  9 augustus 2017 at 19:16
 • Reply Elice

  Heel tof pakket ? ik doe graag mee om deze snacks te proberen ?

  9 augustus 2017 at 19:26
 • Reply Samantha Bakkum

  Ik ben echt gek op snacken, maar val meestal terug op dezelfde repen. Ben daarom heel erg benieuwd welke tussendoortjes er allemaal nog meer op de markt zijn! ? En natuurlijk… om al mijn collega’s jaloers te maken met de snacks tijdens de pauze… ? #sorrynotsorry

  9 augustus 2017 at 19:54
 • Reply Christina

  Wat een leuk pakket, ik kende Vegamix niet! Lijkt me fijn om verschillende vega snacks uit te proberen en het 1 keer thuis bezorgd te krijgen in plaats van te moeten zoeken wat vegan is. Ik ben dan wel geen vegan maar eet wel vaak vegan maaltijden en snacks omdat het gewoon lekker is. Dus ik doe graag mee :)!

  9 augustus 2017 at 20:02
 • Reply Rishana

  Hoi, wat een hele fijne actie dit! Ik ben ongeveer 2 maanden veganist, daarvoor was ik vegetariër. Het bevalt mij heel goed 🙂 ik vind het fantastisch om te experimenteren met nieuwe gerechten en mijn leven bestaat uit een eindeloze zoektocht naar de lekkerste vegan snacks. Van veel van de producten uit de doos heb ik nog nooit gehoord, het lijkt me zo leuk om ze een keer te proberen, groetjes en bedankt voor deze actie !

  9 augustus 2017 at 20:05
 • Reply Pauline

  Ik doe heel graag mee met deze toffe actie. Ik ben goed op weg om 100% vegan te worden en het is altijd fijn om nieuwe produkten te kunnen uitproberen, zeker omdat het “hier” (in mijn woonplaats) toch nog lastig is om vegan produkten te kunnen kopen, er is maar een minimaal aanbod! Dus ja… ik wil heel graag winnen! Liefs Healthy_yogagirl (IG) ????

  9 augustus 2017 at 20:40
 • Reply christa

  Leuke winactie! Super prijs om te winnen 🙂 Ik eet al 15 jaar vega maar ik zou ook graag meer richting het vegan willen. Ik vind dit nog best moeilijk en daar zou dit vegan snack pakket een handje bij kunnen helpen! Er zitten best veel producten bij die ik nog niet geprobeerd heb en graag zou willen proeven en gebruiken ter afwisseling 🙂 Wanneer ik win zou ik deze box met mijn vriend delen die niet altijd even happig is op het veganistisch eten maar wel graag overal van proeft & als het hem bevalt stiekem toch vaker vraagt om deze snack. Kortom dit pakket winnen zou TOP zijn 🙂

  10 augustus 2017 at 07:15
 • Reply Lauri

  Wauw! Dat is leuk wakker worden, wat een super leuke winactie! ?

  Een aantal weken geleden ben ik begonnen met vegan eten en daarbij moet ik best een aantal kilo’s aankomen. Ik heb erg veel moeite met tussendoortjes vooral omdat ik simpelweg gewoon niet zo goed weet welke ik moet nemen! De vegamix box is daar volgens mij DE oplossing voor want alles wat daar in zit klinkt superlekker & is verantwoord! I love it! ? Ik zou het (net als alle anderen natuurlijk) super leuk vinden om een overheerlijke box te winnen! ?

  Liefs!

  10 augustus 2017 at 07:15
 • Reply Lisa

  Deze vegamix box ben ik tegengekomen en volg ze al een tijd op Instagram. Ik wil graag meedoen voor mijn dochter. Die houdt erg van snacks en is precies 1 jaar veganist. Wat heel veel weerstand van onder andere familie opbrengt. Dus ik wil haar heel graag een steuntje in de rug geven en zeggen dat ik super trots op haar ben en ze vooral moet blijven wie ze is. ?
  Zelf ben ik natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar de snacks ?

  10 augustus 2017 at 07:18
 • Reply Anita H.

  Ik neem meestal wat nootjes (en soms nog wat rauwkost) mee voor onderweg en onverwachte afwezigheid en zo. Maar deze alternatieven lijken me heel smakelijk. Sowieso uitermate handig om hier een voorraadje van te hebben. Geen voorbereiding nodig; die stop je gewoon even in de tas.

  10 augustus 2017 at 07:25
 • Reply Peggy

  Wat een leuke actie! Het klopt idd dat je in de supermarkt niet snel sommige verpakking kiest om uit te proberen. Dan zijn deze boxen ideaal… ik eet sinds 2 weken vegan.. mede doordat ik de ziekte van crohn heb en ontdekt heb dat dierlijke producten voor mijn darmen niet goed is. Het zal super gaaf zijn om deze box te winnen om de producten uit te kunnen proberen♡

  10 augustus 2017 at 07:29
 • Reply monique cadee

  oh ja graag! dit jaar maar erg kort vakantie, dus iets extra op het werk zou meer dan welkom zijn!

  10 augustus 2017 at 07:30
 • Reply Katarina

  This is a great giveaway! I’m a food blogger and love to experiment in the kitchen and to try new things. These products are great to have when you need an energy boost! Thanks and have a great day!

  10 augustus 2017 at 07:43
 • Reply Christel Otten

  Wat een toffe actie. Ik doe graag mee omdat ik mijn vlees inname heb teruggebracht naar maximaal 2x pw en misschien wel naar vegetarisch toe wil. Maar ik ben nog zoekende. Dus super leuk om dit uit te proberen

  10 augustus 2017 at 07:45
 • Reply Jo

  Wow wat ziet dat er lekker uit! Ik ben zelf nu net een jaartje vegan en probeer het zo goed mogelijk te doen. Ik voel me enorm beter bij deze levensstijl maar mis soms alle lekkere (non-vegan) snacks. Ik weet dat er veel lekkere nu ook vegan is maar kan dit helaas in mijn kleine stadje niet vinden.
  Vooral nu tijdens wat lastigere periodes (menstruatie en heartbreaks) zou dit perfext zijn

  10 augustus 2017 at 07:58
 • Reply Roos Velema

  Super leuke winactie! Het vegan eten is steeds populairder geworden en ook het had ook mijn interesse gekregen. In ben me gaan verdiepen in het vegan voedsel en de achtergrond waarom mensen vegan eten. Na veel informatie tot me genomen te hebben was ik overtuigd! Sinds 1 augustus eet ik nu ook vegan en het bevalt me goed. Ontbijt, lunch en avond eten bevallen me goed en ik heb dan niet het gevoel alsof ik iets tekort kom. Maar als ik naast Mn broer op de bank zit en hij een lekker koekje bij de thee neemt en ik niks in de vriezer heb ik liggen vind ik het wel lastig. In de winkels heb ik nog niet heel veel dingen gezien die ik echt lekker vind. Ik zou daarom super graag deze vegamixbox proberen en genieten van al deze heerlijke snacks! Ik vind het super gaaf van je dat jij ook sinds 1 april vegan bent gaan eten!
  Xxx

  10 augustus 2017 at 08:16
 • Reply Mirjam

  Wauw dit lijkt me een fantastische box om vega producten te proberen. De laatste tijd ben ik op zoek naar een juiste leefstijl, wat gezond is voor mijn lichaam. Momenteel heb ik hulp bij het weer leren eten en angsten daarover te verminderen. Deze producten zie ik als gezond en zou ik graag als uitdaging gebruiken en om weer enthousiast te worden over het eten.
  Sowieso geeft winnen een positief gevoel wat ik kan gebruiken voor al mijn doelen!!
  Fingers crossed!!

  10 augustus 2017 at 08:21
 • Reply Meike

  Hoi Suzanne, voor het eerst op jouw website en val meteen met mijn neus in de boter (uhm….margarine) met deze leuke winactie! Zelf al jaren vegetariër, eet bijna altijd veganistisch, dus ik herken me helemaal in de vraag ‘wat eet je dan wel’. Nou, dat wordt met deze Vegamix-box maar weer eens duidelijk gemaakt. Zoveel heerlijke vegan-snacks….dat lijkt me een feestje om te winnen.
  Leuk om kennis te maken met jouw website, waar ik zeker nog wat op rond ga struinen.

  10 augustus 2017 at 09:12
 • Reply Yennie

  Net zoals vele anderen hier, zou ik deze lekkere veganbox willen winnen. Omdat ik net zoals vele anderen hier, wil genieten van lekkere vegan snacks en mijn familie er mee kennis kan laten maken.
  Iedereen heeft hier even veel recht om deze veganbox te winnen, want wij vegans onder elkaar wensen het elkaar wel toe! Iedereen good luck en dat de winnaar het zich laat smaken. Xoxo

  10 augustus 2017 at 09:42
 • Reply Ilse Langevoort

  Oh super leuk zeg! Ik volg jou en Vegamix al een tijdje, dus zie het regelmatig voorbij komen zo’n box. Ooit er wel over nagedacht om zo’n box te bestellen, maar ik bestel altijd dezelfde snacks in een multi verpakking, meerdere nakds of boxbites ofzo. Maar geen idee waarom ik dus nog nooit zo’n superleuke box bij Vegamix heb besteld!! En nu komt dit op mn pad, dus het lijkt me echt super leuk om dit te winnen en uit te proberen. Kan ik ook nog eens lekker wat met mn vegazusje delen ?

  10 augustus 2017 at 11:26
 • Reply Gwen de la haye

  Ik ben zelf ook de switch aan het maken van vega naar vegan en kan dus goed deze fijne tussendoortjes gebruiken!

  10 augustus 2017 at 13:25
 • Reply Josja

  Wat heerlijk en wat een leuke actie! Ik volg je al een tijdje (en je leuke bonbon) en het geeft mij echt een goede dosis inspiratie voor hoe ik mijn lijf kan voeden met gezonde plantaardige brandstof. Ik ben al bijna mijn hele leven vegetariër, en pas sinds een halfjaar echt helemaal veganist maar dit soort goede ideeën maken het alleen maar een groot feest. Zeker als ik in mijn ED herstel af en toe de draad kwijt ben en het even wat minder gaat helpen je recepten en instaposts me weer wat meer structuur te vinden. Bedankt!

  10 augustus 2017 at 14:14
 • Reply Zina Jorna

  Ik zou heel graag winnen om zo wat meer verschillende vegan snacks te leren kennen. Wat variatie is altijd leuk, bovendien klinken de snacks super lekker!!

  10 augustus 2017 at 14:55
 • Reply Julianne

  Omdat ik deze zomer begonnen ben met vegetarisch eten! Naar Vietnam geweest, waar ze gelukkig ook veel vegaterische gerechten hadden. Toch wat lastig om lekkere snacks en hapjes te bedenken. Dit lijkt me heeeerlijk. IK DOE MEE!! ??

  10 augustus 2017 at 16:20
 • Reply Patricia

  Ja graag!!
  Lastig om lekkere dingen te vinden en ook wel eens fijn om niet altijd zelf maar in de keuken te staan?

  10 augustus 2017 at 16:40
 • Reply Liesbeth

  Als diëtist wil ik vegan eten stimuleren bij mijn cliënten. Vaak willen zij wel veranderen, maar de stap om van alles zelf te maken is vaak te groot. De kant-en-klare tussendoortjes maken de overstap gemakkelijk. Het lijkt me geweldig als ik een van hen hier blij mee kan maken!

  10 augustus 2017 at 20:19
 • Reply Lei

  Hoi Suzanne, wat een superleuke actie!
  Ik zou heel graag zo’n Vegamix box willen winnen, omdat school weer gaat beginnen helaas?, maar met al die verschillende vegan snacks om uit te proberen wordt het begin van het schooljaar een stuk leuker! Kan ik elke dag een nieuw verrassend tussendoortje meenemen??
  I would LOVE it!?

  11 augustus 2017 at 09:05
 • Reply Thirza

  Tja, wat moet je dan zeggen. Volgens mij wil iedereen wel zo’n box?
  Ik vind het vooral heel leuk dat het een verrassing is wat je krijgt. Zo eet je eens wat anders dan wat je normaal zou kiezen en ontdek je misschien wel dingen die je eigenlijk heel lekker vind!
  Ik ben nu bijna een jaar vegan, en het lijkt me super leuk deze box te winnen!

  11 augustus 2017 at 10:57
 • Reply Manon

  Hoi! Ik volg je al een tijdje op insta en facebook en ik moet heel eerlijk zijn; eigenlijk doe ik nooit mee met dit soort acties.. maar.. wie niet waagt wie niet wint! Ik ben net als jij, sinds dit jaar veganistisch gaan eten. Ik heb die keuze gemaakt vanuit gezondheidsredenen en allerlei voedselallergieën. (Lees: op 25 jarige leeftijd met nierstenen in het ziekenhuis belanden) Tijdens dit proces begon tot mijn verassing mijn vriend ook mee te doen aan deze eetstijl en ondertussen is hij ook om! Super leuk om samen te ontdekken wat er zoal is voor een vegan. Dus om hem stiekem ook een beetje te verassen, omdat ik trots ben dat hij uit zichzelf overstag is gegaan, en omdat we het lastig vinden geschikte snacks te vinden zou ik het super leuk vinden dit pakket te winnen! Duimen!

  11 augustus 2017 at 11:39
 • Reply Trudy Peters

  De snacks zijn voor mijn broer die voor de eerste keer een power lifting wedstrijd gaat doen begin september. We eten beide #vegan en helpen elkaar om zo fit en gezond mogelijk te blijven. Laten zien dat strong en vegan ook goed samen gaan ??? Hier zou ik hem enorm mee verrassen!

  11 augustus 2017 at 17:38
 • Reply Joyce de Bruin

  Ik eet ook net als jij sinds kort vegan. Alleen wel gedeeltelijk, het grootste gedeelte vegetarisch. Het blijft moeilijk, je moet op zoveel dingen letten. En mijn man wil er maar niks van weten:( Ik ben heel benieuwd naar deze box van Vegamix, ik zou graag wat verschillende tussendoortjes willen uitproberen.

  11 augustus 2017 at 17:46
 • Reply Marianne - Groene stapjes

  Ik ben 2 dagen na jou vegan geworden, na dagelijks vlees te hebben gegeten. Ik zou deze box graag winnen, omdat ik echt zoekende ben naar wat lekkere vegan snacks! Het zou superleuk zijn om zo aan het einde van mijn zwangerschap zo’n heerlijk pakketje te mogen ontvangen om eens even goed van te genieten 🙂

  11 augustus 2017 at 19:34
 • Reply Renske

  Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik op dit moment aan het herstellende ben van een eetstoornis, anorexia. Ik moet goed eten om aan te komen en daarvoor zijn tussendoortjes heel erg belangrijk ook. Ik ben nu een rijdje bezig met veganisme en heb al heel veel snacks geprobeerd, maar hier zitten toch nog wel hele bijzondere en uitdagende snacks bij voor mij. Hopelijk zal het mij verder helpen om te herstellen van mijn eetstoornis! Ik hoop dat ik hem win! Zou heel tof zijn! groetjes, Renske

  11 augustus 2017 at 22:38
 • Reply Daniëlle Munnik

  Leuk! Ik laat me graag verrassen en verras op mijn beurt ook graag weer anderen. Daar past deze box toch perfect bij? Het is ook wel eens fijn om geïnspireerd te worden om met andere producten te werken of een ander tussendoortje bij je te hebben. Nieuwsgierig!

  12 augustus 2017 at 10:37
 • Reply Laura

  Hihi, wat jammer dat bonbon niet bij de box te winnen valt, dat zou dan helemaal een pretpakket zijn! ? Maar Zou de box zelf ook heel graag winnen. Zou me hiermee namelijk echt als een klein kind voelen, dat zijn ogen uitkijkt in een snoepwinkel. Eerst de spanning van het wachten op de box die door de brievenbus valt, dan het openmaken waarbij je verrast wordt door al het lekkers dat er in zit en vervolgens de (moeilijke) keuze maken waarmee je gaat beginnen. Echt een kleine verwennerij voor jezelf.? Zelf at ik al jaren vegetarisch, maar ben sinds begin van dit jaar overgegaan op vegan omdat ik me daar toch prettiger bij voelde. Echt leuk dat deze box allemaal vegan snacks bevat! Doe dus graag mee aan de actie. Als ik win zou ik meteen ook mijn kat blij maken, want die wil gegarandeerd meteen in die doos gaan liggen ?

  12 augustus 2017 at 13:27
 • Reply Britt

  Gaaf! Ik zou willen winnen omdat ik nieuwsgierig ben naar een vegan leefstijl. Met dit pakket zou ik een goede start kunnen maken om bijvoorbeeld eens een periode vegan te proberen en te kijken of dit me bevalt.

  12 augustus 2017 at 16:13
 • Reply Chantal

  Op de valreep…. doe ik heel graag mee met deze leuke actie! Alleen heb ik, om verschillende redenen geen facebook en/of instagram meer… Toch een poging deze box te winnen door hier mijn waarom te geven.
  Ik zou dit pakket dolgraag willen ontvangen, omdat onze kinderen (in totaal 71), sinds een maand, net als mijn partner en ik (die al langer vegan zijn), overstag zijn gegaan om vegan te gaat eten! Ik ben heel trots op ze! Maar de kids missen nog wel eens lekkernijen en daarin zijn we samen ook bezig met een flinke zoektocht naar lekkers voor hun. Met oog op school, sport, etc. is het gewoon soms handig om kinderen een zakje met iets mee te kunnen geven (uiteraard bakken en maken wij hier ook het grotendeel zelf). Dus die doos…. daar worden ze vast dolblij van! En daarbij zijn mijn man en ik overtuigd vegan eters en geven dit ook door via onze business in personal training en coaching, waar we zulke prachtige ervaringen, veranderingen en verbeteringen ervaren bij onze klanten en onszelf. Dus als deze box in de smaak valt, dan kunnen wij dat ook doorgeven als tip aan onze klanten. Een dubbele reden dus eigenlijk. Fijne avond!

  12 augustus 2017 at 19:45
 • Reply Chantal

  haha, ik zie nu dat er staat 71 kinderen…. dat moet zijn 7… meer dan genoeg! (rolt bijna van haar stoel van de lach van deze suffe typefout! 🙂 )

  12 augustus 2017 at 19:47
  • Reply Suzanne

   Whaha ik dacht al, wow knap! ??

   13 augustus 2017 at 16:41
 • Reply Annelies

  Ik zou heel graag de box willen uitproberen. Lijkt me superlekker…

  13 augustus 2017 at 12:43
 • reageer