Tastea Ibiza Feelings + kortingscode

Tastea heb je al eerder voorbij zien komen op Wat eet je dan wel: ik ben dol op thee en helemaal op de mooie soorten van dit merk! Ik was dan ook heel benieuwd naar de nieuwste blend die vanaf nu (tijdelijk!) verkrijgbaar is: Ibiza Feelings. De naam klinkt in elk geval veelbelovend. Tastea of niet helemaal my cup of tea? Let’s see!

Luxe verpakking
Alle blends van Tastea worden verpakt in een stijlvol zwart blik: zo blijft de thee langer houdbaar en het ziet er gewoon mooi uit. Ideaal als cadeau voor theeliefhebbers!

Ibiza Feelings
Deze blend is een limited edition en dus tijdelijk verkrijgbaar tijdens deze zomerse periode. Deze 100% natuurlijk thee kan ondersteunen bij ontspanning, blijdschap, gezondheid en genieten. Naast superfoods is er iets bijzonders toegevoegd aan dit mengsel namelijk het geheime kruid van dé likeur van Ibiza: Hierbas.

100% natuurlijk
Net als de andere blends van Tastea is ook deze blend 100% natuurlijk. Toen ik het deksel van het blik draaide kwam er een heerlijke geur vrij. In de thee zie je stukjes dadel (net snoepjes), appel, frambozen blaadjes en citroenschilletjes. Heerlijk zoet waardoor suiker overbodig is. Ik vind dit tot nu toe één van de lekkerste theeblenders van Tastea.

Korting
Wil je deze limited edition ook proberen? Wees er dan snel bij en plaats je bestelling online bij Tastea en voer bij het afrekenen de code ibiza-wateetjedanwel in. Je krijgt dan 10% korting, ook op de andere producten van Tastea m.u.v. de package deals. De code is geldig t/m 4 juli 2017.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer