Snelle linzencurry

Heel smaakvol, makkelijk te maken met weinig ingrediënten en de dag erna nóg lekkerder: deze snelle linzencurry!

Ingrediënten voor 4 personen
Patak’s Butter chicken saus (geschikt voor vegetariërs)
blok tofu naturel, in blokjes gesneden
1 ui, gesnipperd
blik linzen 400 gram
olie om in te bakken
diepvries erwten
rijst
citroen, optioneel
chapati of naanbrood, eventueel

Bereidingswijze
Verhit wat olie in een wok. Bak de ui een paar minuten tot ze glazig en zacht zijn geworden. Voeg de blokjes tofu toe en bak tot de tofu begint te kleuren. Voeg de diepvries erwten toe en roer alles goed door. Voeg dan de linzen en de saus toe en laat een minuut of 10 zachtjes doorkoken op een laag vuur. Serveer met rijst, lekker met chapati of naanbrood en een partje citroen.

Snelle linzencurry

Snelle linzencurry

Kijk ook eens naar

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Mieke

    Wij hebben het net op en het was echt heeeeeerlijk! Dank voor het recept!

    12 april 2016 at 16:57
  • reageer