Hazelnoot bonbons
Bonbons maak je heel gemakkelijk zelf. Je kunt er eindeloos mee variëren: met gedroogd fruit, nootjes of gewoon alleen chocolade... Allemaal lekker! Deze versie maakte ik met hazelnoten. ...
Appel walnotencake met butterscotch caramel
Yummy in my tummy: een heerlijke stevige cake met appel en walnoten getopt met butterscotch caramel en extra walnoten. Dit wil je proeven! ...
Chocoladebrokken met rozijnen
Ik ben dol op de combinatie van chocolade en rozijnen. Helaas zijn chocolade rozijnen uit de winkel meestal niet vegan: ze bevatten vaak schellak om ze een glimmend laagje te geven. Dan maar zelf maken! Deze chocolade brokken, in Amerika 'bark' genoemd zijn ook heel geschikt om mee te variëren ...
Candy cane chocolate cookies
Ho ho ho, deze koeken zijn zo lekker! Met veel, véél chocolade en met een naughty bit in het midden: stukjes zuurstok die heerlijk in de koek smelten tijdens het bakken in de oven. ...
Linzenhapjes
Deze bladerdeeg pakketjes gevuld met linzen, aardappel en wortel zijn heerlijk voor op tafel bij de borrel of als bijgerecht bij een Indiase maaltijd. Je kunt ze een aantal dagen van te voren maken, bewaar in de koelkast in een goed afgedekte vershouddoos. Je hoeft ze dan alleen maar even ...
Aquafaba kerstkrans met salted caramel, chocolade en hazelnoot
Dit is de tweede variant die ik maakte van de kerstkrans die op de cover van de Allerhande kersteditie staat: mini meringues overgoten met chocolade, salted caramel en hazelnoot. Waanzinnig lekker! Bekijk hier de andere kerstkrans die ik maakte. ...
Aquafaba kerstkrans met mandarijn en chocolade
Zoals ieder jaar staat er weer een prachtig gerecht op de cover van de kersteditie van de Allerhande. Vorig jaar mocht ik een kijkje nemen op de redactie en het kerstnummer als één van de eersten inzien. Ook toen stond er een heerlijk dessert op de voorkant, die ik eenmaal ...
Sneeuw chocolaatjes met slechts 3 ingrediënten!
Deze feestelijke én super lekkere chocolaatjes maak je met slechts 3 ingrediënten. Leuk voor op tafel met de feestdagen! ...
Havermout plaatkoek
Dit is een heel geslaagd recept hier in huis: ik maak in één keer een grote plaatkoek, snij 'm in kleine vierkantjes en zo hebben we een hele doos vol snacks/ontbijtjes-to-go/lekkers bij de koffie in de koelkast! Het fijne aan dit recept is dat je kunt variëren met andere smaken ...
Jamkoekjes
Met deze koekjes kun je volop variëren. Met aardbeienjam of toch abrikozen of kersen? En steek je een hartje uit de bovenkant in plaats van een sterretje? Helemaal aan jou. Hoe je ze ook maakt, ze zien er super feestelijk uit en smaken heel lekker. En ze zijn natuurlijk helemaal ...
geen reacties