Snacks

Mueslirepen met appel

Mueslirepen met appel

Lekkere repen met appel, havermout, pompoenpitten en gedroogd fruit. De gepofte rijst maakt de repen luchtig! ...
Platbrood met avocado en tahin

Platbrood met avocado en tahin

Dit recept vond ik onlangs op de website van Albert Heijn. Ideaal voor wanneer je weinig tijd (of zin) hebt om te koken, maar toch iets lekkers op tafel wil zetten. Kom soep erbij en je hebt een heerlijke maaltijd. Of snij dit platbrood in stukjes voor bij de borrel! ...
Valentijnsdag: kokosbonbons

Valentijnsdag: kokosbonbons

Over iets meer dan een week is het weer Valentijnsdag! Dé dag van het jaar waarop je je geliefde, of gewoon iedereen die je lief hebt verwent met iets extra's. Iets leuks, iets liefs of iets lekkers! Wat dacht je van deze kokosbonbons? Hoe eenvoudig je die maakt laat ik ...
Worteltjes van marsepein

Worteltjes van marsepein

Hoe cute zijn deze worteltjes van marsepein? Leuk om lekkernijen mee te decoreren voor Pasen zoals carrot cake!  ...
Vegan kokosmakronen met chocolade

Vegan kokosmakronen met chocolade

Deze lekkere kokosmakronen maak je in een handomdraai. In plaats van eiwitten gaat er aquafaba in: dat is dat goedje in een blik kikkererwten dat je normaal wegspoelt. Daar kun je dus echt de lekkerste dingen mee maken, kijk maar eens. Onder deze kokosmakronen zit een rondje eetpapier, dat is ...
Vegan marsepein

Vegan marsepein

Vanmiddag maakte ik het voor het eerst zelf marsepein, vegan uiteraard. Wat is dat ontzettend makkelijk om zelf te maken! Ideaal als basis om verder te werken als decoratie op taartjes en gebak bijvoorbeeld.  ...
Pecan rotsjes

Pecan rotsjes

Een beetje zoals pindarotsjes, maar dan met een twist: pecans en biscuitjes omhuld door chocolade! Heel makkelijk te maken en superlekker.  ...
Gebakken banaan (Pisang Goreng)

Gebakken banaan (Pisang Goreng)

Pisang goreng, beter bekend als gebakken banaan komt van oorsprong uit de Maleisische en Indonesische keuken. Dat wilde ik wel eens zelf maken: en blijkt dus hartstikke makkelijk te zijn! Lekker crispy aan de buitenkant en zacht van binnen. Heerlijk als snack, bijgerecht of met een bolletje vanille ijs als dessert ...
Vegan blondies met VEGO chocolade

Vegan blondies met VEGO chocolade

Heb je wel eens gehoord van VEGO chocolade? Nee? Wees gewaarschuwd: dat is het beste vegan alternatief voor melkchocolade out there. En het bevat ook nog eens hele hazelnoten. Een reep is prijzig maar het waard voor zo af en toe. Ik verwerkte deze heerlijke chocolade in blondies. Blondies zijn ...
Fruit en notenrepen

Fruit en notenrepen

Deze repen zijn ideaal om in huis te hebben: lekker om mee te nemen naar school of werk, onderweg of gewoon voor bij de koffie of thee. Ik vind ze een beetje naar appeltaart smaken, heerlijk! ...
Print Friendly, PDF & Email
Share:
reageer

geen reacties

reageer