Afdrukken

Romige penne met erwten, champignons en tomaat

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 200 gram penne, of pasta naar keuze
  • olie, om in te bakken
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 150 gram witte champignons
  • 75 gram diepvrieserwten
  • 125 gram cherrytomaatjes, in kwarten gesneden
  • 1 kuipje Oatly plantaardige haverspread tomaat & basilicum, verkrijgbaar bij AH
  • zwarte peper
  • zeezout

Bereidingswijze

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking gaar.
  • Verhit wat olie in een hapjespan of wok en bak de knoflook een half minuutje.
  • Voeg de champignons toe en bak een paar minuten tot ze beginnen te kleuren.
  • Voeg de diepvrieserwten toe en bak een minuutje mee.
  • Voeg dan de haverspread toe en roer door tot het gesmolten is.
  • Voeg de cherrytomaatjes toe en verwarm nog een minuutje mee.
  • Breng op smaak met peper en zout en serveer.