Afdrukken

Romige miso spaghetti met gyoza

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediënten

  • 200 gram spaghetti
  • olijfolie om te bakken
  • vegan gyoza’s
  • 30 gram plantaardige roomboter
  • 2 teentjes fijngehakte knoflook
  • 30 gram miso
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 100 ml. plantaardige kookroom
  • 2 á 3 theelepels crispy chili olie
  • pittige kiemen, optioneel

Bereidingswijze

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en hou wat pastawater achter.
  • Bereid intussen de gyoza’s, dit kan door ze te stomen of krokant te bakken in wat olijfolie in de koekenpan.
  • Smelt de plantaardige roomboter in een koekenpan en bak hierin de fijngehakte knoflook.
  • Voeg na een half minuutje de miso toe en roer tot een egaal mengsel.
  • Voeg de sojasaus en plantaardige kookroom toe en roer tot een gladde saus.
  • Giet de spaghetti af en voeg deze toe aan de saus.
  • Verdeel de spaghetti over borden en serveer met gyoza’s, crispy chili olie en pittige kiemen.