Review: AH Maaltijdsalade met couscous en falafel

Het is voor vegetariërs lastig om iets kant en klaars te vinden zonder vlees, vis, kaas met stremsel of andere dierlijke ingrediënten. Laat staan voor vegans! Daarom is het erg fijn dat AH nu een vegan maaltijdsalade in het assortiment heeft.

Ik heb hem geprobeerd en ben enthousiast: wat een heerlijke verse, smaakvolle salade. De balletjes falafel zitten verpakt in een bakje dat je eventueel kunt opwarmen in de magnetron. De salade kun je dus koud of lauwwarm eten. Er zit een apart zakje granaatappel vinaigrette bij en stukjes cashewnoot als topping. De combinatie van veldsla, spinazie, knapperige paprika, rode ui en paprika is heerlijk en smaakt erg goed bij de couscous en falafel. Ja, deze salade krijgt van mij een dikke tien! Een schaal met 450 gram kost € 4,19, dat vind ik een prima prijs voor een gezonde complete maaltijd.

AH Maaltijdsalade met couscous en falafel

AH Maaltijdsalade met couscous en falafel

AH Maaltijdsalade met couscous en falafel

Print Friendly, PDF & Email

Kijk ook eens naar

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

 • Reply Eline

  De laatste tijd ben ik wat minder enthousiast over de maaltijdsalades. Ik merk een verslechterde kwaliteit bij o.a. de Griekse salade (niet meer op basis van orzo en geen komkommer meer in). De Marrokaanse kip had opeens de dressing als standaard door de couscous (en laat ik de dressing nou net niet lekker vinden). Dus bedankt voor deze tip! Haha, misschien is deze dan nog wel lekker! Overigens is de gado-gado ook nog wel lekker!

  14 juni 2015 at 14:31
 • Reply Gerard

  Deze salade was in de aanbieding toen mijn vrouw deze voor mij meenam. Ik ben een liefhebber van falafel en ik moet zeggen dat de falafel in deze salade best goed is. Natuurlijk de salade uit elkaar gehaald en alles opgeschreven. Ik maak deze salade nu zelf, want hij valt bij mij helemaal in de smaak. Als ik falafel maak, blijft er altijd over. Dat gaat in de vriezer en gebruik ik later voor deze salade. In plaats van granaatappel gebruik ik wat ingevroren rode vruchtjes van AH, die ik na ontdooien tot moes wrijf en meng met wat rode wijnazijn, olijfolie en suiker. Heerlijk. ( reden dat ik de vruchtjes tot moes wrijf en niet door de blender haal, is dat ik de pitjes zo heel laat en de soms wat bittere smaak zo niet in de vinaigrette krijg.)

  14 december 2015 at 20:15
 • reageer