Tortilla topping
Deze tortilla chipjes zijn ideaal als krokante topping op soepen, salades en een vega chili. Ideaal om wraps mee te gebruiken die op moeten. En het is eens wat anders dan croutons! ...
Havermoutkoekjes met kokos (vegan!)
Deze havermoutkoekjes zijn zo onwijs lekker: chewy én vegan! Makkelijk te maken en ideaal als Halloween traktatie ...
Coco choco fudge
Deze fudge is eenvoudig te maken met maar 4 ingrediënten, vegan en gewoon ontzettend lekker ...
Vegan banh mi
Een tijd geleden at ik voor het eerst een banh mi: een Vietnamees stokbroodje belegd met vlees, ingelegde groenten, koriander en een Vietnamese dressing. Uiteraard was mijn versie vegetarisch. Ik was meteen om: wat onwijs lekker, al die smaken bij elkaar! Ik wilde hier zelf een vegan versie van maken ...
Vegan pindakaas bananenijs
De combinatie van romige banaan, nutty pindakaas, zoete dadelstroop, een snufje zout en crunchy cacaonibs, oftewel: superyummy banana soft serve de luxe. Dat gezond zo lekker kan zijn! ...
Rode coleslaw
Dit is een ideale pittige rauwkost om te serveren bij gevulde pita's en broodjes, zoals een pita vega shoarma of zoals op de foto: bij de zalige Pulled Veggie van Vivera ...
Champignonbroodjes
Hmm, lekker voor bij een kop soep of gewoon zo: champignonbroodjes uit de oven. En ze zijn vegan! ...
Vegan avocadomuffins
Avocado in muffins? Jazeker! Die proef je helemaal niet, maar zorgen wel voor een heerlijke structuur. Geen ei, melk of boter nodig en dus helemaal vegan. Nadat de muffins klaar waren, smeerde ik er nog een laag chocolade glazuur op van Dr. Oetker. Ook helemaal vegan! Zo ideaal: je laat ...
Bananen mummies
Nog even en het is weer Halloween: tijd voor spooky lekkernijen! Deze mummy bananen zijn in een mum van tijd klaar. 😉 En ze zijn ook nog eens vegan! ...