Raw kokos caramel taartjes

Deze taartjes zijn eenvoudig om te maken en smaken erg lekker. Zoet met een salty kick!

Raw kokos caramel taartjes

Ingrediënten voor 4 á 5 stuks
voor de taartbodems
1 cup ongezouten walnoten
1/2 cup geraspte kokos
2 tablespoons kokosolie, gesmolten
1/4 tsp zeezout
voor de vulling
10 dadels, geweekt in warm water voor een uur
1 tsp vanille extract

Bereidingswijze
Meng in de ingrediënten voor de taartbodems in een keukenmachine. Verdeel deze over vormpjes die je wil gebruiken, ik gebruik deze superfijne mini quiche vormpjes die ik bij AH kocht, deze kun je ook bij winkels als de Hema kopen. Druk het mengsel aan in de vormpjes en zet ze in de koelkast (of vriezer zoals ik deed) om het stevig te laten worden.

Giet de dadels af, doe ze in een keukenmachine en meng met het vanille extract en 2 tbsp water tot het een glad mengsel is geworden. Verdeel over de taartbodems. De taartjes blijven ongeveer 7-10 dagen goed in een vershouddoos in de koelkast.

Raw kokos caramel taartjes

Raw kokos caramel taartjes

Raw kokos caramel taartjes

Raw kokos caramel taartjes

Het recept komt hier vandaan.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer