Afdrukken

Raw chocolade met granaatappelpitjes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 100 gram cacaoboter
  • cacaopoeder ongeveer even zo veel, afhankelijk van hoe puur je het wil
  • scheut zoetmiddel naar keuze zoals maple syrup
  • een paar druppels vanille extract
  • granaatappelpitten, eventueel uit de diepvries
  • ongezouten pistachenoten

Bereidingswijze

Bekleed een plat bakblik kruislings met bakpapier. Smelt de cacaoboter au bain marie. Voeg de cacaopoeder toe en meng goed door. Voeg dan het zoetmiddel naar keuze en vanille extract toe en meng ook goed door. Giet het mengsel in het bakblik. Bestrooi met de granaatappelpitten en pistachenoten, druk deze eventueel iets aan.

Zet het mengsel in de vriezer tot het hard geworden is, dit zal ongeveer een uurtje duren. Verwijder voorzichtig het bakpapier en snij of breek in stukken. Bewaar in de vriezer, want het smelt bij kamertemperatuur.