Plantaardige yoghurt met geroosterde peer en walnoten

Een heerlijk ontbijtje dat goed past bij deze periode van het jaar: plantaardige yoghurt met geroosterde peer en walnoten. Makkelijk te maken en ontzettend lekker.

Variatietip

Je kunt de peer ook vervangen door appel!

Afdrukken

Plantaardige yoghurt met geroosterde peer en walnoten

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 1 persoon 1x

Ingrediënten

Scale
  • 1 peer
  • 15 ml. (1 tablespoon) water
  • 1/2 theelepel gemalen kaneel
  • snuf gemalen gember
  • zoetmiddel naar keuze zoals agavesiroop of rietsuiker
  • een paar walnoten
  • Alpro Mild & Creamy ongezoet

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Schil naar smaak de peer (kan ook prima met schil), verwijder het steeltje en klokhuis en snij in blokjes.
  • Meng in een schaaltje het water, kaneel, gember en zoetmiddel.
  • Breek de walnoten in kleine stukjes en meng door de peer.
  • Verdeel het kaneel mengsel over de peer en walnoten en doe dit in een klein ovenschaaltje.
  • Zet 25 – 35 minuten in de oven.
  • Serveer met de Mild & Creamy.

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Dit artikel is in samenwerking met Alpro tot stand gekomen.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star