Afdrukken
Feta met sesamkorstje
Print recept
Auteur:
Suzanne
Ingrediënten
Scale
1x
2x
3x
1
blok DODONI Plant’d Greek White
een paar eetlepels bloem
aquafaba, oftewel het vocht uit een blik kikkererwten (kijk
hier
voor ideetjes voor de kikkererwten)
2
eetlepels witte sesamzaadjes en 2 eetlepels zwarte sesamzaadjes, gemengd
olie, om te bakken
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Bereidingswijze
Snij het blok DODONI Plant’d Greek White in driehoekjes.
Haal de driehoekjes door de bloem, vervolgens door de aquafaba en wentel dan door de sesamzaadjes.
Verhit flink wat olie in een pan met goede anti-aanbaklaag.
Bak de driehoekjes aan beide kanten tot de sesamzaadjes beginnen te kleuren.
Vind het online
:
https://wateetjedanwel.nl/plantaardige-feta-snack-board/