Over mij

Suzanne

Welkom op Wateetjedanwel.nl, leuk dat je even langs komt!

Ik ben Suzanne, 37 jaar en woon samen met mijn katten in een fijn huis in Rotterdam. Ik werk als zelfstandige webdesigner/webmaster vanaf 2008, daarvoor in loondienst. En dat bevalt me prima! Ik maak en onderhoud websites, digitale nieuwsbrieven, flyers, bewerk video’s en meer van dat soort dingen. In mijn vrije tijd hou ik van schrijven, lezen, films en series kijken, uitgaan, winkelen, (vaak doelloos) surfen op internet, koken en thuis rommelen. In 1999 kreeg ik mijn allereerste computer met internet. Mijn broers en zus kregen er allemaal eentje van mijn ouders, omdat mijn vader vond dat we daar mee om moesten leren gaan. In eerste instantie keek ik er niet naar om, computers waren toch saaie dingen? Tot mijn zus me liet zien wat je allemaal kon met internet. Eh, wow… En vanaf toen ging het helemaal mis met mij. 😉

Pure Cuteness

In 2001 kreeg ik mijn eerste weblog, Pure Cuteness. Eerst nog op de gratis homepage ruimte van Planet en daarna kocht ik mijn eigen domein. Ik heb er tot 2010 zeer regelmatig geblogd. Zeker in het begin was ik 1 van de weinigen, in Nederland leefde het nog niet zoals nu en had je ook nog lang geen websites als Hyves en Facebook. Zelfs Google was er toen nog niet! Dan gebruikte je Ask Jeeves, Yahoo of Ilse. En niks geen WordPress of Blogger, bloggen deed je, of nou ja ik, in html met tables en frames! En reactieboxjes en gastenboeken installeren van Bravenet. Ja ja, oma spreekt! Omdat er in vergelijking met nu nog maar weinig blogs waren, had ik veel bezoekers en was het hebben van een blog nog een beetje ‘bijzonder’. Helemaal toen ik in een aantal bladen zoals de Computer Idee, Veronica Magazine en Fancy had gestaan met mijn website! Er is toen zelfs nog een heuse fotograaf bij me thuis geweest voor een artikel! En dan nu voor nostalgie’s sake wat screenshots van layouts van Pure Cuteness van 2001 tot 2008!

pc2001

2001

pc2002

2002

pc2003-1

2003

pc2003-2

2003

pc2004-1

2004

pc2004-2

2004

pc2005

2005

pc2006

2006

pcgedichten

Gedichten website

pcmandyenkim

Website voor mijn nichtjes Mandy en Kim

Door de tijd heen zijn sommige zaken veranderd. Mensen komen en gaan in het leven. Toen mijn relatie strandde besloot ik dat dat ook het einde was van Pure Cuteness. De domeinnaam is nog actief, maar sinds 2010 verhuisde ik de inhoud van Pure Cuteness naar Suzonline.

Wat eet je dan wel?

Omdat Suzonline steeds meer een foodblog werd, was ik al een poosje van plan om voor alle recepten en zaken die met eten en drinken te maken hebben, een nieuwe website te maken. Suzonline blijft voorlopig zoals die is, voornamelijk omdat er veel naar gelinkt wordt via bijvoorbeeld Pinterest. En die nieuwe website is er nu dus, in augustus 2013. De naam dekt de lading: het is het antwoord op de vraag ‘wat eet je dan wel?’, een vraag die me als vegetariër regelmatig gesteld word.

wejdw

Als ik een top drie moest maken van meestgestelde vragen over vegetariër zijn zou die er ongeveer zo uit zien:

1. Wat eet je dan wel?

Kijk maar eens rond hier!

2. Eet je geen vlees en vis omdat je het zielig vindt voor de dieren?

Voornamelijk vanwege de misstanden in de bio industrie. Dieren die moeten lijden in megastallen, legbatterijen en die nooit daglicht zien, wil ik niet eten. Daarnaast zou ik het niet eens kunnen eten, het idee dat ik iets doods zou eten maakt me misselijk.

3. Mis je vlees en vis niet?

Ja, dat gekgenoeg wel. En na 25 jaar weet ik nog exact hoe alles smaakt. Trek, ja! Maar het echt willen eten? Nee!

Print Friendly, PDF & Email
Share:
reageer

11 reacties

 • Reply Dese

  omgggg!! Jij bent suzanne van purecuteness! Je wilt niet weten hoelang ik jou gevolgd heb! Je was denk ik serieus 1 van de eerste websites/ blogs (?? was het een blog..het was vooral de leuke plaatjes enzo waarom ik op je site kwam hihi) En op een gegeven moment ging je volgens mij ofline, ik weet het niet meer, maar JEEHH, wat toevallig hahahha

  17 januari 2014 at 12:10
  • Reply Suzanne

   Haha! Wat grappig ja ik kwam jouw blog net tegen op Blogloving en ken jou ook nog uit die tijd. Those were the days! 😀

   17 januari 2014 at 12:12
 • Reply sigrid

  woooow wat leuk om jou terug te vinden! ik blog eigenlijk ook al heel lang en ik ken pure cuteness nog van ‘vroeger’, toen Monique van Culy nog gewoon Monique van divided.tk was (enzo). Leuk zeg, ook om de screenshots terug te zien. ik ga je blog volgen (:!

  17 januari 2014 at 15:17
  • Reply Suzanne

   Wat leuk deze reacties, leuk dat Pure Cuteness nog een bell rings 🙂 ik liep al een poosje met het idee om weer ‘gewoon’ te bloggen naast deze foodblog, krijg meteen wel weer de kriebels. To be continued, leuk, ik ga jou ook volgen!

   17 januari 2014 at 15:18
 • Reply Linda

  Hoi Suzanne,
  Wat leuk dat ik je via Instagram tegen kwam….Kan me je logjes over de katten en andere dingen nog goed herinneren. Toen had ik Porky nog……Ik heb deze site snel even door gekeken en ga op zoek naar makkelijke recepten, die niet heel duur zijn maar die me ook niet teveel energie zullen kosten, wat lichamelijk gaat het niet geweldig. Ben geen vegetariër maar eet regelmatig zonder vlees en ben erg benieuwd naar alles wat je hier plaats.

  Groetjes,
  Linda

  6 augustus 2014 at 18:41
  • Reply Suzanne

   Hoi Linda,

   Nogmaals erg leuk om elkaar weer tegen te komen na al die jaren! Ik herinner me jouw Porky ook nog.

   Bedankt voor je leuke reacties op mijn blogs! 🙂

   Groetjes,
   Suzanne

   7 augustus 2014 at 10:28
 • Reply Carine

  Hoi, ik kwam jouw leuke blog tegen toen ik gezonde recepten aan het zoeken was aangezien bij mij onlangs diabetes is vastgesteld. Leuke blog heb je!

  12 september 2014 at 11:22
  • Reply Suzanne

   Hoi Carine,

   De aanleiding is niet leuk, maar vind het wel leuk om te horen dat je mijn blog leuk vindt! Bedankt voor je berichtje.

   Groetjes,
   Suzanne

   12 september 2014 at 15:22
 • Reply Tessa

  Wat een leuke blog! Ik ben een nieuwe pescotariër met het streven om over 1-2 jaar ook echt vegetariër te worden, en ben altijd op zoek naar lekkere recepten! Ik gebruik wel eens vleesvervangers, maar ben daar geen groot fan van. Ik ga deze blog vanaf nu ook volgen! Leuke naam ook 🙂

  15 juni 2015 at 21:55
 • Reply Maurice

  Hola suzanne,ik heb veel gelezen over uw recepten en over uzelf ook.wat mij aanbelang is uw persoonlijk receptje,ik lees dat je vrijgezel bent of vergis ik mij.hopelijk niet ,uw uiterlijke van uw recept intereseert mij,graag reactie

  27 juli 2016 at 17:58
  • Reply Suzanne

   Ik begrijp niet wat je bedoelt?

   29 juli 2016 at 15:07

  reageer