Originele Valentijnscadeaus voor hem + winactie!

Nog even en het is 14 februari: Valentijnsdag! Voor mij dit jaar voor het eerst met een dubbele betekenis, want het is ook de dag waarop mijn vriend mij verkering vroeg. We zijn dus officieel bijna 1 jaar bij elkaar! In dit artikel zet ik een tiental cadeaus op een rijtje die heel geschikt zijn om te geven met Valentijn, voor iedere portemonnee iets. En ik mag € 25,00 aan shoptegoed weggeven, dus kijk onderaan het artikel om te zien hoe je daar kans op maakt!

Alvast een cadeau gegeven – Chewbacca!
Het is nog geen Valentijn, maar toch heb ik Fabien alvast een cadeau gegeven. Gewoon, omdat ik wist dat hij hier blij mee zou zijn en okay, omdat ik niet kon wachten: een heuse Chewbacca badjas! Onlangs zijn we samen naar de nieuwste Starwars film geweest. Zoals ik al vermoedde: totaal niet mijn ding. Ik viel dan ook binnen een kwartier in een diepe slaap. Maar het is geven en nemen in een relatie en hee, ik was allang blij dat hij genoot van de film waar hij al zo lang naar uit keek. Met de badjas was Fabien dan ook heel blij. Hij zit lekker ruim en is superzacht. Is jouw geliefde ook dol op Starwars? Overweeg dan deze grappige badjas. Want met Valentijnsdag hoef je echt niet per se aan te komen met zoete cadeau’s zoals chocolade en rozen!

Klik hier om de Chewbacca badjas te bestellen

Starwars niet helemaal het ding van jouw geliefde? Kijk dan eens naar de onderstaande cadeautips die ik op een rijtje heb gezet voor Valentijnsdag.

[ 1 ] GAME OF SCONES KOOKBOEK Hoe briljant is dit: een must have voor Game of Throne fans! ♥ [ 2 ]  GEPERSONALISEERDE WOORDZOEKER POSTER Hoe cool is dit: een gepersonaliseerde woordzoeker op posterformaat. ♥ [ 3 ] DIY PROJECTOR STERRENHEMEL Onder een sterrenhemel slapen kan nu ook gewoon in je eigen slaapkamer met deze DIY projector! ♥ [ 4 ] PIZZASNIJDER IN DE VORM VAN EEN CIRKELZAAG Is jouw lover dol op pizza? Dan is deze pizzasnijder in de vorm van een cirkelzaag een te gek cadeau.

Shoptegoed winnen?
Doe mee aan de winactie via Facebook en/of Instagram en maak kans op € 25,00 shoptegoed die je kunt besteden in de toffe webshop van Radbag. Lees goed de onderstaande regels door, want alleen zo maak je kans op deze prijs:

♥ Like deze post op Facebook en/of deze op Instagram
♥ Tag de persoon (op Facebook en/of Instagram) voor wie jij jouw shoptegoed zou besteden en diegene wil verrassen met een Valentijnscadeau
♥ Delen/regrammen is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd!

De winactie loopt t/m zondag 5 februari 20.00 uur ’s avonds. Succes!

Zoek je nog meer cadeau inspiratie? Kijk dan op deze Valentijn cadeau pagina op de website van Radbag.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Radbag.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

 • Reply Myrthe

  Leuke winactie!
  Ik heb helaas geefacebook en instagram :S
  Maar ik volg je sinds kort wel op Bloglovin'(meermyr) en daar heb ik dit bericht ook geloved :).
  Ik hoop dat ik zo toch een kansje maak.
  Ik denk dat als ik het shoptegoed win, ik een kraswereldkaart zou bestellen voor mijn moeder en haar vriend :).

  31 januari 2017 at 11:38
 • Reply Niki

  Wat een leuke winactie!! Ik zou wel raad weten met dat shoptegoed!! Zoveel leuke hebbedingen op die webshop! Duimennnn! 😀 ik volg je op instagram en ga je even opzoeken op facebook! 🙂

  3 februari 2017 at 19:29
 • reageer