Noo.Me

Begin dit jaar opende Noo.Me zijn deuren aan de Botersloot. De naam Noo.Me staat voor Noodle Me en is ook een knipoog naar het Engelse Know Me. Je kunt hier terecht voor allerlei soorten noodle gerechten en kleine bijgerechtjes en dimsum hapjes, dranken en enkele desserts. Het menu is niet heel groot, maar overzichtelijk.

De inrichting is helemaal van deze tijd, industrieël en hip!

De bediening is erg gastvrij en vriendelijk. Gelukkig: er staat een vegan optie op de kaart. Ik bestel daarom de Noo.Meat Laksa en Fabien kiest de Pho-bulous me. De vriendelijk dame die onze bestelling opneemt raadt de sweet sesame balls aan, dus die bestellen we erbij evenals loempia’s.

No.Meat Laksa
Ik heb nog nooit eerder laksa op en ben benieuwd. Ik word aangenaam verrast: er wordt een enorme kom op tafel gezet de laksa soep getopt met courgette, tofu, edamame boontjes en meer. Opvallend zijn de imitatie garnalen: deze had ik al eens in toko’s gezien maar durfde het nooit aan. Ik ben instant verliefd op deze laksa. Wat een smaken allemaal bij elkaar, heerlijk!

De sesamballetjes met rode bonen pasta er zijn ook verrukkelijk evenals de mini loempia’s.

Voor ieder wat wils
Ook Fabien smult van de grote kom soep die hij heeft gekozen. Het is fijn dat je hier zowel als vegan als vleeseter terecht kunt: voor elk wat wils.

Aanrader
Wat mij betreft is Noo.Me een mooie aanwinst voor Rotterdam en een echte aanrader. De porties zijn royaal, het personeel is supervriendelijk en gastvrij en de prijzen zijn prima betaalbaar. Ben je in de buurt, ga dan zeker langs. Het is gelegen in hartje Rotterdam en op loopafstand van trekpleisters de Markthal en de Koopgoot!

Noo.Me
Botersloot 18a
3011 HG Rotterdam
website | Facebook | Instagram

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 11.30 uur – 21.00 uur
Woensdag: 11.30 uur – 21.00 uur
Donderdag: 11.30 uur – 21.00 uur
Vrijdag: 11.30 uur – 22.00 uur
Zaterdag: 11.30 uur – 22.00 uur
Zondag: 11.30 uur – 21.00 uur

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer