Afdrukken

No-bake vegan cheesecake

Ingrediënten

Scale
  • 175 gram digestive koekjes
  • 40 gram plantaardige margarine, gesmolten en afgekoeld
  • 450 gram vegan cream cheese, zoals WildWestLand Cream Passionel
  • 125 gram suiker
  • 2 eetlepels custardpoeder
  • 100 gram kokosolie, gesmolten en afgekoeld

Bereidingswijze

  • Vet een springvorm van ongeveer 20cm./23 cm. doorsnede in en bekleed met bakpapier.
  • Maal de koekjes fijn in een keukenmachine en voeg de gesmolten margarine toe en meng.
  • Stort het mengsel in de springvorm en verdeel over de bodem en druk goed aan.
  • Meng de vegan cream cheese, suiker, custardpoeder en kokosolie in een keukenmachine of blender tot een egaal mengsel.
  • Schenk het mengsel over de koekjesbodem in de springvorm.
  • Laat minimaal een nacht opstijven in de koelkast.