NIEUW: spulletjes voor je huisdier bij IKEA!

Yay! Ik had het al een poosje terug gezien op de website van de Franse IKEA want daar hebben ze het al een tijdje: de productenlijn voor huisdieren is terug bij IKEA! Wat heb ik hier op gehoopt! Jaren geleden alweer kocht ik een fantastische rieten hoge kattenmand die nog altijd heel intensief wordt gebruikt hier. En nu zijn er dus allemaal nieuwe spulletjes toegevoegd aan het assortiment! Ik laat je in dit artikel de dingen zien die op mijn verlanglijstje staan.

Helaas heb ik de mini Klippan bank nog niet gespot, maar die staat sowieso helemaal bovenaan mijn verlanglijstje. Wat zou dat tof zijn, de katten hun eigen miniatuur Klippan naast onze grote human versie! Ook de open vakken kast die staat afgebeeld op de foto hierboven kun je nog niet kopen, maar hopelijk komt dat ook nog er bij.

Dierenbed met kussen € 41,90

Hoe tof is dit bed? Verkrijgbaar in verschillende soorten bekleding. Ik zou voor deze grijze gaan, die past het beste bij ons interieur.

Kattenhuis op poten € 49,95

Je kan het kattenhuis op poten zetten, aan de muur hangen of in de KALLAX open kast schuiven. Nice!

Onderlegger voor etensbak € 0,99

Ha! Handig. Ze kunnen er hier soms echt zo’n bende van maken!

Kattenbed/huis met kussen € 24,94

Deze zullen ze vast geweldig vinden: de katten houden er van om ergens in te kruipen. Leuk dat de binnenkant een printje heeft!

Nog meer bekijken? Hier staan alle nieuwe producten voor huisdieren op een rij.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer