Mango frozen yogurt

Heerlijk verfrissend tijdens een zomerse dag: frozen yogurt met mango! En hartstikke simpel om te maken nog ook.

Ingrediënten voor ongeveer 4 porties
250 gram mangostukjes uit de diepvries
120 ml. plantaardige yoghurt
3 eetlepels agavesiroop
2 theelepels limoensap

Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten in de keukenmachine en doe in een ijsblik of diepvriesdoos. Zet minimaal 3 á 4 uur in de vriezer. Lekker met gedroogde kokos!

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

  • Reply Marianne

    Ik dacht dat je zelfgemaakt ijs nog regelmatig moest roeren als het in de vriezer stond, om kristalvorming te voorkomen en het ijs luchtig en romig te houden. Hoeft dat in dit geval niet? Want dat zou echt ideaal zijn!

    1 juni 2017 at 13:16
    • Reply Suzanne

      Nee, ik heb het gewoon een aantal uur achter elkaar in de vriezer gezet, denk dat dat vooral geldt voor roomijs!

      2 juni 2017 at 08:15

    reageer