Heerlijk verfrissend tijdens een zomerse dag: frozen yogurt met mango! En hartstikke simpel om te maken nog ook.
Ingrediënten voor ongeveer 4 porties
250 gram mangostukjes uit de diepvries
120 ml. plantaardige yoghurt
3 eetlepels agavesiroop
2 theelepels limoensap
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten in de keukenmachine en doe in een ijsblik of diepvriesdoos. Zet minimaal 3 á 4 uur in de vriezer. Lekker met gedroogde kokos!
2 reacties
Ik dacht dat je zelfgemaakt ijs nog regelmatig moest roeren als het in de vriezer stond, om kristalvorming te voorkomen en het ijs luchtig en romig te houden. Hoeft dat in dit geval niet? Want dat zou echt ideaal zijn!
1 juni 2017 at 13:16Nee, ik heb het gewoon een aantal uur achter elkaar in de vriezer gezet, denk dat dat vooral geldt voor roomijs!
2 juni 2017 at 08:15