Lunch

Tikka masala burrito

Tikka masala burrito

Wat een heerlijke combinatie: tikka masala samen met rijst omhuld door een wrap. Vult goed en ideaal om van te voren te maken, handig om mee te nemen naar werk of school. Even opwarmen in de magnetron en je hebt een heerlijke lunch! ...
Gevulde wrap sandwich

Gevulde wrap sandwich

Ken je 'm nog? De wrap trend uit 2021 waarbij je een wrap aan één kant voor de helft insneed en vervolgens belegde en dichtvouwde? Ik maakte meerdere heerlijke versies zoals deze. Dit is nu echt zo'n food hype die werkelijk de moeite is om nog eens te maken. En ...
Toast met romige gebakken kastanjechampignons met knoflook en tijm

Toast met romige gebakken kastanjechampignons met knoflook en tijm

Deze combinatie pakte zo goed uit, zo eenvoudig maar wat een smaakexplosie! Toast met een laagje hummus, rucola en romige gebakken kastanjechampignons met knoflook en tijm. Binnen 15 minuten op tafel en lekker als lunch of met een kop soep erbij als avondmaaltijd. Eet smakelijk! ...
Noodlesoep-de-luxe met vegan gehakt en crispy chili oil

Noodlesoep-de-luxe met vegan gehakt en crispy chili oil

Zo noem ik 'm: noodlesoep-de-luxe. En als je me volgt op Instagram en mijn stories bekijkt zag je deze al vaker voorbij komen. Ik kreeg er veel vragen over: hoe maak je dat? Wat is crispy chili oil? Waar koop je dat? Welke noodles gebruik je? Dus de hoogste tijd ...
Spitskoolsalade met broccoli en paprika in misodressing

Spitskoolsalade met broccoli en paprika in misodressing

Dit is één van mijn favoriete salades. Knapperige groenten in een romige dressing met hartige smaak, zo lekker. Deze salade is geïnspireerd op de crunchy cabbage salad die ik bij het Amerikaanse Whole Foods at. De dressing is naar recept van deze Amerikaanse bio supermarkt en smaakt zo goed, ook ...
Noodlesalade

Noodlesalade

Deze noodlesalade is geïnspireerd op de versie die ik tegenkwam bij het buffet van het Amerikaanse Whole Foods. Een eenvoudige salade maar vol smaak, die nadat het de tijd heeft gehad om alle ingrediënten goed op te nemen alleen nog maar lekkerder wordt! ...
Boerenkoolsalade met spruitjes en amandel

Boerenkoolsalade met spruitjes en amandel

Boerenkool ken je natuurlijk van de winterse stamppot, maar wist je dat je het ook prima rauw kunt eten? Deze vezelrijke groente bevat veel goede voedingsstoffen en heeft een hoog gehalte aan ijzer en calcium ...
Speculoos Kaiserschmarrn

Speculoos Kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn is een zoet Oostenrijks gerecht dat bestaat uit in stukjes gesneden en gebakken luchtige pannenkoek. Het wordt vaak geserveerd met appelmoes of compote. Deze keer koos ik voor een versie met een heerlijk zoete twist, namelijk speculoos! ...
Zoete aardappel uit de oven met pinda dip

Zoete aardappel uit de oven met pinda dip

Dit maakte ik van de week als lunch en is absoluut voor herhaling vatbaar: gekruide partjes zoete aardappel uit de oven met spicy pinda dip! Heel smaakvol en makkelijk om te maken. Ook lekker als bijgerecht of borrelhapje! ...
Retro vegan #19: Bistro Baguette champignon

Retro vegan #19: Bistro Baguette champignon

Van deze broodjes heb ik er vroeger als kind zoveel op, het was absoluut één van mijn favorieten! En ze bestaan nog steeds, maar voor mij behoren ze in de categorie nostalgie, dus een mooie plek is dit 19e deel van de serie Retro Vegan: bistro baguettes in de smaak ...
Print Friendly, PDF & Email
Share: