Laagjes chia pudding in a jar

Dit is toch zo ontzettend lekker! En door de chiazaadjes die wellen vult het enorm. Hiermee heb je echt een heel goed begin van je dag! Wist je dat chiazaadjes maar liefst 3 keer zoveel ijzer dan spinazie bevatten? I know, right! Maken dus!

Ingrediënten (hoeveelheden naar smaak)
notenpasta
banaan
chiazaadjes
plantaardige yoghurt
speltstroop (of ander zoetmiddel naar keuze)
gepofte quinoa

Bereidingswijze
Voeg wat water of plantaardige melk toe aan de chiazaadjes in een klein bakje. Laat even staan tot de chiazaadjes het vocht opgenomen hebben. Begin dan met een laagje notenpasta onderin een leeg potje. Snij een paar heel dunne plakjes banaan en plak deze rondom het glas van het potje. Hoe dunner de plakjes, hoe beter het blijft plakken. Schep de chiapudding erbij, vervolgens een laag yoghurt, wat dadelstroop en eindig met wat plakjes banaan en gepofte quinoa.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer