Koekjes, repen, taart en cake

Raw brownies

Raw brownies

Brownies zonder dat er een oven aan te pas komt, zonder toegevoegde suiker, vegan en goed te bewaren in de vriezer en ook nog eens hartstikke lekker. What's not to like? ...
Raw vegan blauwe bessen cheesecake

Raw vegan blauwe bessen cheesecake

Dit heerlijke dessert kun je heel goed van te voren maken, bewaren in de diepvries en laten ontdooien in of buiten de koelkast. Het is een heel vullend toetje en ontzettend smaakvol ...
Vegan bananen havermout brood

Vegan bananen havermout brood

Dit brood lijkt meer op een cake, zo luchtig en zoet. Heerlijk! Het gebruik van eieren wordt hier overbodig door het zogenaamde flax egg, een vegan alternatief voor ei dat je gemakkelijk maakt door een hoeveelheid gebroken lijnzaad te mengen met drie maal zoveel warm water ...
Raw chocolade sinaasappel repen

Raw chocolade sinaasappel repen

Ken je de repen van Nakd? Oh die zijn zo lekker. Het zijn raw repen, dus bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn verder onbewerkt en super smaakvol. Ideaal als gezond alternatief voor een candybar als Snickers of Twix wanneer je onderweg bent en trek krijgt ...
Choco kokos bites

Choco kokos bites

Deze bites zijn op basis van de banaan kokosmakronen die ik eerder maakte. Maar dan een stuk kleiner, gedoopt in 85% cacao chocolade en bestrooid met extra geraspte kokos. Heerlijk! ...
Raw banana bread bites

Raw banana bread bites

Een gezond en vullend tussendoortje op basis van bananen, vijgen, walnoten en amandelen. Extra lekker met pure chocolade er overheen! ...
Vegan kruidnootjes

Vegan kruidnootjes

Deze kruidnootjes zijn gemaakt zonder eieren, boter en geraffineerde suiker. Een stuk minder mierzoet dan de gewone versie uit de winkel, maar zeker ook lekker en een heel stuk gezonder. Ze zijn bovendien super makkelijk om te maken en alle ingrediënten kun je tegenwoordig gewoon in vrijwel alle supermarkten kopen ...
Vegan bananenbrood met blauwe bessen

Vegan bananenbrood met blauwe bessen

Vegan bananenbrood met een blauwe bessen twist. Voedzaam, makkelijk om te maken, goed te bewaren in de koelkast en ideaal om de net iets te rijpe bananen op de fruitschaal te verwerken. Ingrediënten 6 tbsp warm water 2 tbsp gemalen lijnzaad 2 cups bloem (ik gebruikte speltbloem) 1 tsp baking ...
Raw aardbeien kokos taartjes

Raw aardbeien kokos taartjes

Heerlijke raw taartjes met een bodem van dadels en walnoten en een vulling van cashewnoten, aardbeien en kokoscrème. Kokoscrème wordt ook wel santen genoemd en kun je vinden bij artikelen als kokosmelk in het Oosterse schap zoals deze van dit merk. Je hebt hier mini quichevormpjes voor nodig, deze kun ...
Chocolade pindakaas bananenbrood

Chocolade pindakaas bananenbrood

Het lijkt meer op cake, maar in het originele recept wordt het snack bread genoemd. Erg smakelijk en vullend! Ik bewaarde het in plakken in de koelkast en het was na een paar dagen nog even lekker, heel goed te bewaren dus ...
Print Friendly, PDF & Email
Share: