It’s beginning to look a lot like Christmas

Het schiet ineens wel erg op: volgende week beginnen we alweer aan de laatste maand van het jaar! Er is geen ontkomen aan in de winkels en op straat, kerst staat nu letterlijk voor de deur. Volgens de ongeschreven regels hoor je pas de kerstspullen van zolder te halen wanneer Sinterklaas weer op de boot is gestapt richting Spanje, maar ik kan het gewoonweg niet laten. Ik ben alvast begonnen met hier en daar wat spulletjes neer te zetten, het is zo gezellig en knus! Dit is de eerste kerst dat ik met mijn vriend vier. Hij is eerder dit jaar bij me ingetrokken en nam een (kunst)kerstboom mee. Ik heb in al die jaren nooit een kerstboom gehad en ben heel benieuwd hoe de katten er op gaan reageren. Al zal dat vast meevallen vermoed ik, want het zijn geen kittens meer.

Qua versiering heb ik voor de ramen twee kerstfiguren gehangen. Het geeft zulk gezellig en knus licht! Deze kerstman en sneeuwpop komen bij Lampen Online vandaan, waar je terecht kunt voor veel soorten kerstverlichting. Het leuke aan deze verlichting is, dat het er zowel van binnen als van buiten te zien is. Er worden zuignappen bij geleverd die je op je raam kunt plakken en het figuur aan kunt hangen. Geen spijkertjes en dus gaatjes in de muur of kozijnen voor nodig!

kerstverlichting

lampenonline-kerstverlichting

Beiden werden snel en netjes bezorgd, erg fijn! Naast dit lichtgevende duo heb ik boven de open haard kerstsokken gehangen, hoe leuk staat dat?

kerstmis

En natuurlijk is het in de keuken ook kerst: kijk maar eens naar deze heerlijke vegan kerstcupcakes:

Vegan kerstcupcakes

Of wat dacht je van deze hartige kaas sterren?

Kaas sterren

Ben jij ook al bezig in huis/in de keuken voor kerst? Wacht jij tot na Sinterklaas of kun je net als mij niet zo lang wachten?

advertorial

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer