Ik verkoop mijn kleding!

Sinds een poosje ben ik bezig om mijn garderobe te verduurzamen. Ik geef niet veel om merken en koop wat ik mooi vind. Steeds vaker kies ik voor kleding uit de kringloop, tweedehands winkels zoals Appel & Ei of Episode of van een duurzaam merk zoals ARMEDANGELS. De kleding die niet meer ‘sparkt’ bij mij kwam op een grote stapel te liggen en die staat inmiddels te koop in mijn webshop. Wie weet zit er iets voor jou tussen!

Marie Kondo

Al jaren was ik het van plan maar schoof ik het voor me uit: het uitzoeken van mijn kledingkast. Intussen werd mijn kast voller en was was het nu echt de hoogste tijd dat ik daar iets aan ging doen. Ik doe dat graag op de Marie Kondo manier: alle kleding, accessores, tassen, werkelijk alles op 1 grote stapel. Vervolgens liet ik alles door mijn handen gaan en stond niet lang stil. Er stond maar 1 vraag centraal en dat was ‘sparkt het?’ oftewel, maakt het me nog blij? Zie ik mezelf dit nog dragen? Was het antwoord nee, dan verscheen het op de steeds groter wordende stapel.

Sellpy

Alsof het zo had moeten zijn, een mooi toeval: in diezelfde week nadat ik eindelijk mijn kledingkast had opgeruimd kreeg ik een mail van Sellpy, een soort online marktplaats voor tweedehands kleding. Met de vraag of ik interesse had om mijn eigen shop te openen! Uiteraard zei ik ja, wat een uitkomst! Sellpy heeft mijn kleding opgehaald, er foto’s van gemaakt en in mijn shop gezet. Alles ging eerst door een strenge controle: was het kwalitatief niet goed genoeg of had het geen potentie om verkocht te worden? Dan kon ik het terug laten sturen of kiezen om te doneren. Alles wat niet door de controle kwam heb ik gedoneerd. Zo is er toch nog iemand blij mee!

Maak me los met 15% korting

En dan nu natuurlijk het leuke: mijn kleding staat online! Ook staan er een paar tassen bij waarvan er al een verkocht is zag ik. Wie weet zit er iets voor je bij! Via deze link kun je mijn webshop bezoeken. En met de kortingscode suzanne15 krijg je 15% korting op je eerste bestelling!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer