Hot coco choco

Een echte lekkere comfort drink: warme kokosmelk met extract van cacao nibs en kokos.

Ingrediënten voor 2 mokken
50 gram cacao nibs
20 gram geraspte kokos
1/4 theelepel zout
2 eetlepels (riet)suiker
240 ml. kokosmelk
480 ml. kokend heet water

Bereidingswijze
Doe de cacao nibs, geraspte kokos, zout en 1 eetlepel suiker in een hittebestendige kom. Schenk er het hete water overheen en laat 5 minuten staan. Schenk dit mengsel in de blender en meng een minuutje. Schenk het door een zeef in een kom. Verwarm de kokosmelk en klop eventueel tot schuim. Ik doe dit zelf in een elektrische melkopschuimer. Roer de warme geklopte melk door het cacao mengsel en verdeel over twee mokken. Lekker met peanut butter cups!

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer