Afdrukken

Crispy ravioli

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediënten

Scale
  • 1 pak vegan ravioli
  • 2 eetlepels aquafaba (het vocht uit een blik kikkererwten)
  • 2 eetlepels water
  • ongeveer 2 á 3 eetlepels GREENFORCE groente crumbs
  • 1 á 2 eetlepels edelgistvlokken (optioneel)
  • olijfolie spray (of andere olie die tegen hoge temperaturen kan in spray vorm)

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng de aquafaba met het water en doe in een diep bord.
  • Meng de groente crumbs met de edelgistvlokken (als je die gebruikt) en doe ze in een diep bord.
  • Wentel de ravioli’s één voor één aan beide kanten door het aquafaba-water mengsel.
  • Paneer ze vervolgens aan beide kanten met de groente crumbs en druk ze goed aan.
  • Spray aan beide kant licht met olijfolie.
  • Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak 15 – 20 minuten in de oven.
  • Serveer met een lekkere dip. Ik gebruikte hierbij deze saus, het is eigenlijk een pastasaus maar is zo lekker hierbij!