Afdrukken

Flatbread pizza’s met pompoen en plantaardige camembert

Watson plantaardige plant-based veganistische lactosevrije kaas

Ingrediënten

Scale
  • 2 flatbreads
  • bekertje vegan creme fraîche zoals haver fraîche
  • Patak’s aubergine chutney of chutney naar keuze
  • handje pompoenblokjes uit de diepvries
  • stukje Watson Camemberti in heel kleine blokjes gesneden
  • klein handje rucola, harde steeltjes verwijderd

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng de blokjes met een klein scheutje olijfolie en verdeel ze over een bakplaat met bakpapier.
  • Bak de pompoenblokjes in ongeveer 20 minuten tot ze beginnen te kleuren.
  • Bereid de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Smeer een laagje vegan creme fraîche over de flatbreads.
  • Verdeel er een laagje aubergine chutney over.
  • Beleg vervolgens met de blokjes geroosterde pompoen, de blokjes vegan Camembert, gekarameliseerde ui en rucola.
  • Snij eventueel in stukken en serveer.