Eén-pans-pasta

Hoe minder afwas, hoe beter nietwaar? Voor deze pasta heb je slechts één pan nodig! En lekker dat ‘ie is! 

Afdrukken

Eén-pans-pasta

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 4 personen 1x

Ingrediënten

Scale
  • 1 pakje gezeefde tomaten 500 ml.
  • 75 gram zwarte olijven, gehalveerd
  • 30 gram kappertjes
  • 75 gram zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden
  • flinke snuf zwarte peper
  • 500 ml. water
  • 350 linguini pasta (je kunt ook spaghetti gebruiken)

Bereidingswijze

  • Schenk de gezeefde tomaten in een grote pan.
  • Roer de olijven, kappertjes, zongedroogde tomaten en peper er door en schenk het water er bij en doe de pasta in de pan.
  • Breng aan de kook en roer door.
  • Zet  het vuur lager en laat ongeveer 12 minuten zachtjes koken tot de pasta beetgaar is.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star