Diner

Herfstgroenten uit de oven met paarse gnocchi

Herfstgroenten uit de oven met paarse gnocchi

Met deze geroosterde groenten, paarse gnocchi en zelfgemaakte pesto heb je een heerlijke maaltijd die helemaal past bij deze tijd van het jaar.  ...
Pasta met geroosterde bloemkool en rooktofu

Pasta met geroosterde bloemkool en rooktofu

Deze pasta maakte ik vorige week voor het eerst en heb 'm inmiddels al drie keer gegeten. Zo lekker en snel op tafel met maar een paar ingrediënten!  ...
Turkse wrap pizza (zonder soja)

Turkse wrap pizza (zonder soja)

Al eerder maakte ik heerlijke Turkse wrap pizza's met vegan gehakt. Ik heb nu ook een iets andere versie gemaakt voor mensen die geen soja willen of mogen eten. Dit gehakt is namelijk op basis van zwarte bonen!  ...
Huzarensalade met jackfruit

Huzarensalade met jackfruit

Van deze heerlijke Hollandse klassieker heb ik een vegan versie gemaakt. Het draadjesvlees heb ik vervangen door jackfruit, dat zich qua structuur daar prima voor leent!  ...
Chili sin carne met havergrutten

Chili sin carne met havergrutten

Een stevige chili sin carne met havergrutten. Heel lekker en voedzaam!  ...
Vegan chicken waffles met spicy maple syrup

Vegan chicken waffles met spicy maple syrup

Een gerecht als deze bewijst het maar weer: je hoeft écht niets te missen wanneer je voor plantaardig kiest. Lekkere gekruide wafels met krokante stukken 'kip' getopt met spicy maple syrup.  ...
Broodje vegan SoChicken sticks met pepermayonaise

Broodje vegan SoChicken sticks met pepermayonaise

Met de crispy SoChicken sticks van SoFine maakte ik dit heerlijke broodje. Lekker met de frisse ijsbergsla en pepermayonaise. Om je vingers bij op te eten!  ...
Vegan mac and cheese

Vegan mac and cheese

Mac and cheese is het ultieme comfort food wat mij betreft. Ik maakte een heel lekkere vegan versie!  ...
Aardappelkroketjes (vegan en glutenvrij!)

Aardappelkroketjes (vegan en glutenvrij!)

Aardappelkroketjes heb ik volgens mij altijd alleen gegeten als diepvriesvariant. Ik wilde wel eens weten hoe ze smaken wanneer je zelf maakt, from scratch. Ik kan je vertellen: geweldig lekker. Wanneer je deze hebt geproefd, wil je nooit de kroketjes uit de diepvries meer!  ...
Sabih

Sabih

Sabih at ik voor het eerst in restaurant Falafeltof in Antwerpen. Sindsdien is het één van mijn favorieten! Van oorsprong stamt Sabih het af van Irakese immigranten en nu is het minstens zo bekend en populair als shoarma en falafel in Israël. Het gerecht is hier nog niet zo bekend, maar ...
Print Friendly, PDF & Email
Share: