Dermalogica Phyto Replenish Oil

Begin januari werd er een nieuw product van het merk Dermalogica gelanceerd: de Phyto Replenish Oil. Ik gebruik deze olie nu ongeveer een maand en ben er heel tevreden over! Ik dit artikel vertel ik je meer over deze verwenner voor je huid.

Het product
Deze lichtgewicht olie is supergoed voor je huid: het versterkt en herstelt de natuurlijke barrière van de huid, beschermt tegen invloeden van buitenaf (denk aan luchtverontreiniging), herstelt het vochtverlies en maakt fijne lijntjes minder zichtbaar. De olie is samengesteld met onder andere olie van chiazaad en orchidee extract. Dagelijks gebruik zorgt ervoor dat je huid gezond wordt en blijft.

De verpakking
Deze olie wordt geleverd in een pompflacon met een inhoud van 30 ml. Je hebt maar een paar druppeltjes per keer nodig, dus doe je er lang mee.

Gebruik
Deze olie is geschikt voor dagelijks gebruik. Voor een healthy glow op je gezicht breng je 4 – 6 druppels aan op je gereinigde huid. gevolgd door je favoriete dagcrème. Je kunt ook de druppels eerst mengen door je dagcrème en deze samen tegelijk aanbrengen. Of meng het met primer onder je make-up, als je die gebruikt.

Oordeel
Ik vind dit een superfijn product. Het is een olie, maar trekt snel in. Ik heb nu na een maand gebruik gemerkt dat het echt iets doet voor mijn huid. Ik heb het vooral onder mijn ogen aangebracht waar ik fijne lijntjes heb. Deze zijn iets minder geworden en daarnaast is mijn huid minder droog en trekkerig, wat tijdens deze winterse periode van het jaar snel het geval is.

De adviesprijs voor de Phyto Replenish Oil is € 89,90 is onder andere verkrijgbaar via de webshop van Dermalogica.

Print Friendly, PDF & Email

Kijk ook eens naar

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer