De 7 leukste vaderdag cadeautips

Op zondag 18 juni is het weer vaderdag: de dag waarop alle vaders even flink in het zonnetje gezet mogen worden. Ik zet in dit artikel 10 cadeautips voor je op een rij en laat ik zien welk artikel helemaal bij mijn vader zou passen.

Vaderdag
Verdient jouw vader (van je kind/kinderen) iets moois maar weet je zo 1 2 3 niet waar je hem blij mee kunt maken? Kijk dan naar de volgende cadeau ideetjes die ik voor je op een rij heb gezet. Er zit vast iets bij!

 1. Secrid Vintage brown portemonnee € 49,95
 2. Casio Collection horloge € 19,95
 3. Orbitkey 2.0 multitool € 12,95
 4. Obitkey 2.0 sleutelhouder € 39,95
 5. Tommy Hilfiger minimalist backpack € 129,90
 6. Tommy Hilfiger thick braided armband € 59,00
 7. Rayban Justin zonnebril black rubber € 119,00

Toch niet helemaal wat je voor ogen hebt als cadeau? Kijk dan eens op de website van Brandfield: de webshop waar je terecht kunt voor style items zoals horloges, Secrid portemonnees, gadgets van Orbitkey, sieraden, tassen en zonnebrillen.

Mijn vader
Natuurlijk verdient ook mijn vader iets moois met vaderdag. Mijn vader is de dag voor vaderdag jarig, dus dubbel feest!

Hoe lief is deze foto? Gemaakt ver voordat er telefoons waren met selfie stand: mijn vader schoot deze uit de losse pols met zijn fotocamera. Ik herinner me dat we hier in een stoeltjeslift zaten die omhoog ging, de bergen in, in het fijne Oostenrijk. Een dierbare foto vastgelegd tijdens een van de fijne vakanties!

Zelf geeft mijn vader weinig om cadeaus en vindt het samen zijn belangrijker dan dat we iets voor onze vader kopen. Maar daar heb ik geen boodschap aan, natuurlijk. Ik vond bij Brandfield iets dat echt helemaal mijn vader written all over heeft: de multitool van Orbitkey met een mooie houder waar meteen sleutels aan gehangen kunnen worden.

Alles-in-een-tool
Al zolang ik me kan herinneren draagt mijn vader altijd iets van een zakmes-achtig iets bij zich. Wanneer er op een vakantie iemand een irritant draadje aan een kledingstuk heeft hangen of iemand kunstelt met het openen van een lastige verpakking is daar altijd mijn vader als redder in nood. Dat ik hem altijd een beetje uit lach vanwege dat toch wel handige apparaatje, maak ik hiermee hopelijk goed. De alles-in-een tool dat mijn vader momenteel bij zich draagt is echt aan vervanging toe: het hangt aan elkaar met plakband.

Pa-ket
Daarnaast verras ik mijn vader al vele jaren vaak met een wat ik noem pa-ket: een pakketje met allerlei favoriete producten van mijn vader. Zoals lekkere snoepjes voor in de auto, sigaren, enkele verzorgingsproducten van ‘zijn’ merken en nog wat lekkere dingetjes. Het is een traditie waarvan ik hoop dat we hem nog lang mogen voortzetten!

Dit artikel heb ik in samenwerking met Brandfield geschreven.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

 • Reply Annemiek

  Wat een handige tool, ik denk dat hij er heel blij mee zal zijn!

  7 juni 2017 at 18:56
 • reageer