Afdrukken

Curry met vega kip

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • olie, om in te bakken
  • 1 blik vega kip, zie notities
  • 1 kleine ui
  • 1 rode paprika
  • 1/2 courgette
  • 1/2 blik mini maiskolven
  • handje diepvrieserwten
  • handje cashewnoten
  • paksoi
  • rode currypasta, zie notities

Bereidingswijze

  • Spoel de stukjes kip uit blik af onder koud water in een vergiet en laat uitlekken. Snij de grote stukken klein.
  • Snij de ui en rode paprika in stukjes, de courgette doormidden en vervolgens in plakjes en de mini maiskolven doormidden.
  • Verhit wat olie in een wok of hapjespan en bak de ui een paar minuten tot het zacht wordt.
  • Voeg de paprika, courgette en mini maiskolven toe en bak een paar minuten mee.
  • Voeg de currypasta toe volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Voeg als laatste de diepvrieserwten en cashewnoten toe en verwarm deze een minuut of 5 mee.
  • Bak de paksoi in wat olie aan beide kanten kort in een koeken- of grillpan.
  • Serveer de curry met de paksoi en eventueel rijst.

Notities

  • Vega kip uit blik kun je in Aziatische supermarkten zoals Amazing Oriental kopen. Klik hier om er meer over te lezen.