Afdrukken

Chocoladebroodjes met hazelnoten en kokos

4 van1 beoordelingen

Ingrediënten

Scale
  • 1 rol vers bladerdeeg, bijvoorbeeld van het huismerk van AH
  • 35 gram plantaardige boter
  • 25 gram rietsuiker
  • 100 gram pure chocolade
  • 75 gram hazelnoten
  • 25 gram geraspte kokos

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Rol het bladerdeeg uit.
  • Smelt de boter en verdeel dit met een bakkwastje over het bladerdeeg.
  • Smelt de chocolade en verdeel dit over de bladerdeeg met een bakkwastje.
  • Strooi de geraspte kokos er over.
  • Maal de hazelnoten fijn in een keukenmachine en strooi samen met de rietsuiker over de kokos.
  • Rol de bladerdeeg op aan de lange kant.
  • Snij in 12 gelijke stukken.
  • Vet een muffinblik in.
  • Leg de rolletjes in de holtes van het muffinblik. Het hoeft niet perfect, want ze zetten tijdens het bakken uit en nemen de vorm van het muffinblik aan.
  • Bak 20 minuten in de oven.