GREENFORCE groente crumbs: 3 lekkere ideetjes
Misschien ken je GREENFORCE al van onder andere de mixen om je eigen vleesvervangers mee te maken. Zo maakte ik eerder deze zalige cannelloni met de vegan gehaktmix. Onlangs kreeg ik een nieuw product van GREENFORCE opgestuurd, namelijk groente crumbs! Ik probeerde het uit en laat je in dit artikel ...
Crispy sperziebonen
Deze heerlijke en gezonde snack maak je in een handomdraai. En ze zijn verrassend lekker: krokante sperziebonen! De oven doet het meeste werk ...
Pastasalade met geroosterde groenten en plantaardige feta
Een goedgevulde pastasalade met geroosterde groenten zoals bloemkool en courgette, plantaardige feta en een heerlijke dressing op basis van olijfolie en knoflook. Perfect als bijgerecht bij de barbecue of als lunch ...
Pistache pesto
Dit is een heerlijk alternatief voor klassieke pesto met pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. In plaats van pijnboompitten gebruik je pistachenoten en de Parmezaanse kaas wordt vervangen door edelgistvlokken. Heel lekker door de pasta! ...
Vegan pastasalade
Dit is een heerlijke vegan pastasalade die je heel goed een dag of twee van tevoren kunt maken, dan trekken de smaken nog beter in. Ook ideaal om mee te nemen als lunch to go of bij een picknick! ...
Paasteitjes met vegan kip-champignon ragout
Zoek je een feestelijk gerechtje voor tijdens de paasdagen? Dan heb ik een heerlijk idee voor je: deze pa(a)steitjes gevuld met vegan kip-champignon ragout. Ontzettend makkelijk te maken en zo lekker! ...
Addictive cucumbers – TikTok ontdekkingen #28
Komkommer zo lekker bereid, dat het zelfs verslavend lekker genoemd wordt. Dat wilde ik wel proberen! Ik maakte de marinade met onder andere sesamolie, knoflook en veel sesamzaadjes en ging aan de slag ...
Wortelzalm
Wist je dat je met wortels een heel overtuigende plantaardige versie van gerookte zalm kunt maken? Ik doe dat met behulp van liquid smoke, een goedje dat voor de onmisbare rookgeur- en smaak zorgt ...
Gestoomde silken tofu
Met tofu kun je allerlei kanten op, zoals ik al eerder in dit artikel liet zien. Deze keer gebruikte ik silken tofu, ook wel bekend als zijden tofu om dit heerlijke gerecht te maken. Nog niet zo bekend in Nederland, maar daar mag wat mij betreft verandering in komen. Kan prima ...
Vegan pesto
Traditionele pesto wordt gemaakt met kaas. Meestal pecorino of Parmezaanse kaas. Dat is natuurlijk niet vegan, dus maakte ik een versie die dat wel is. En die is zo lekker! Edelgistvlokken zorgen voor een kazige smaak. ...