Afdrukken

Allerhande recept veganized: kerstsalade caprese van kakifruit

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 2 kakivruchten
  • 250 gram plantaardige mozzarella, kant en klaar of zelfgemaakt
  • 1 pakje Wheaty vegan luchtgedroogde hamreepjes
  • 2 eetlepels cremaceto balsamico
  • 1 eetlepel extra vierge olijfolie
  • 7 1/2 gram basilicum (alleen de blaadjes)

Bereidingswijze

  • Snij het kakifruit in dunne plakken van 3 mm. en de plantaardige mozzarella in plakken van 1/2 cm. en verdeel ze dakpansgewijs over de borden.
  • Leg de vegan luchtgedroogde hamreepjes in het midden.
  • Besprenkel met de cremaceto balsamico en olijfolie.
  • Bestrooi naar smaak met peper en zout (let op, de vegan luchtgedroogde hamreepjes zijn al behoorlijk zout).
  • Garneer met basilicumblaadjes en serveer.