Dit is ideaal voor wanneer je trek hebt in iets zoets voor jezelf maar geen zin of tijd hebt om een hele cake te maken. Vegan en glutenvrij door het gebruik van kokosmeel.
Ingrediënten
2 tbsp kokosmeel
1/4 tsp baking powder
2 tsp (riet)suiker
1/4 cup plantaardige melk
1/2 rijpe banaan, geprakt
t tbsp amandelpasta of pindakaas
chocolate chips
Bereidingswijze
Doe het kokosmeel en baking powder in een magnetronbestendige mok en voeg de (riet)suiker en melk toe en roer door tot er geen klontjes meer zijn. Voeg de geprakte banaan en amandelpasta of pindakaas toe en meng alles goed. Doe de chocolate chips eroverheen. Zet voor 2 1/2 tot 3 minuten op de hoogste stand in de magnetron, afhankelijk van hoe dik en hoe groot de mok is die je gebruikt.
Het recept komt hier vandaan.
2 reacties
Ziet er lekker uit! Zou het in de oven ook werken? Wij hebben geen magnetron…
9 oktober 2014 at 19:57Nee voor zover ik weet kun je deze mug cakes alleen in de magnetron bereiden!
9 oktober 2014 at 19:59