Kokos brownies

Superlekkere brownies met kokos met banaan en dadels. Lekker voor bij de koffie of thee of gewoon zomaar tussendoor. 

Ingrediënten kokos brownies met banaan en dadels

  • 180 gram dadels
  • 60 ml. kokosolie, gesmolten
  • 35 gram cacaopoeder
  • 240 gram ongebrande cashewnoten
  • 2 theelepels vanille extract
  • 3 bananen, fijngeprakt
  • kokossnippers

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een vierkant bakblik van 20 cm. x 20 cm. met bakpapier.
  • Meng alle ingrediënten behalve de kokossnippers in een keukenmachine of blender tot een glad mengsel. Schep dit mengsel in het bakblik en bestrooi met kokossnippers.
  • Bak 40 minuten in de oven en laat helemaal afkoelen. Snij in repen of vierkantjes.
  • Ongeveer 1 week houdbaar in een goed afgesloten doos in de koelkast.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer