Superlekkere brownies met kokos met banaan en dadels. Lekker voor bij de koffie of thee of gewoon zomaar tussendoor.
Ingrediënten kokos brownies met banaan en dadels
- 180 gram dadels
- 60 ml. kokosolie, gesmolten
- 35 gram cacaopoeder
- 240 gram ongebrande cashewnoten
- 2 theelepels vanille extract
- 3 bananen, fijngeprakt
- kokossnippers
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een vierkant bakblik van 20 cm. x 20 cm. met bakpapier.
- Meng alle ingrediënten behalve de kokossnippers in een keukenmachine of blender tot een glad mengsel. Schep dit mengsel in het bakblik en bestrooi met kokossnippers.
- Bak 40 minuten in de oven en laat helemaal afkoelen. Snij in repen of vierkantjes.
- Ongeveer 1 week houdbaar in een goed afgesloten doos in de koelkast.
geen reacties